De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

pupil van de week Zondag 9 Maart 2014 J-Sayah

Ook deze zondag hebben we te maken met een pupil van de week. Deze pupil komt uit de F pupillen en speelt zijn wedstrijden op de zaterdag in de F3. Niet op zijn groot lang veld als de zondag 1, maar op het helft van het veld. Maar wel uiteraard echte wedstrijden. Over wie hebben we het dan? Zijn naam is J-Sayah Quartey.

J-Sayah is al 7 jaar oud en is geboren in Amsterdam. Met jouw aanwezigheid denk ik dat de mannen hun uiterste best zullen gaan doen. Ondertussen is de familie nu wonend in westwijk en gaat J-Sayah ook op school naar de Westwijzer.

J-Sayah heeft nog niet zo´n lange voetbal carriere er op zitten, want hij is op 4 jarige leeftijd begonnen met voetballen. Zover onze informatie klopt is dat bij de Coenradies van RODA´23.

Als voetballer speelt onze groete man vaak als rechtsachter. Het is niet zo verwonderlijk dat dit ook zijn meest favoriete plaats is. Want daar speelt hij toch wel het lekkerste. Je zou verwachten dat deze jongemand zijn idolen in de verdediging heeft spelen.

Niets is minder waar want zijn idolen zijn Siem de Jong in de Nederlandse competitie en Messi in de buitenlandse competitie.

Tja dan is het niet zo heel erg raar dat Ajax het beste team in Nederland is. Maar het beste team in de wereld. Daar kan er maar een de beste zijn. En dat is uiteraard Barcelona.

Als lekkerste eten nu eens niet een patatje met mayo, maar zalmsalade. Daar verwen je echt J-Sayah mee.  Het mooiste is het als hij dit op zijn bord mag krijgen en het kan eten terwijl hij kijkt naar huisje boompje beestje.

Nou J-Sayah. Ik weet zeker dat de mannen van de zondag 1 hun uiterste best zullen gaan doen tijdens de wedstrijd.

Namens RODA een hele leuke dag toegewenst.

Jeroen van Ballegoy