De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

Pupil van de week Zondag 16 februari 2014

Zondag 16 februari 2014 was Finn Webster de Pupil van de week.

 

Ook deze zondag hebben we uiteraard weer een pupil van de week in ons midden. Deze keer komt de pupil van de week uit de E5. We hebben het over Finn Webster. Finn is alweer 9 jaar oud.

En hij is geboren en getogen in Amstelveen. Uiteraard is er naast voetbal ook andere zaken die belangrijk zijn. Zo gaat Finn, wanneer hij niet op of rond RODA te vinden is, naar school. Zijn school staat in de Westwijk en heet Karel Eykman School.

Finn is net zoals vele spelers bij RODA begonnen bij de Coenradies. Of anders gezegd bij Sylvia en tante Nel. Op dit moment speelt Finn in de E5 en is hij een eerstejaar E pupil. Bij de E5 speelt hij vaak laatste man. Dan heeft hij dan ook heel erg veel geluk, want dat is zijn meest favo plek om te spelen.

Uiteraard heeft Finn een mening over het voetbal. Voornamelijk over teams die hij heel erg goed vind. In Nederland is er maar een de beste. Althans dat zegt Finn. Welk team?? Nou wat denken jullie? Ajax. Maar ja, dat is ook niet zo vreemd want daar speelt ook de beste speler van Nederland. Nee niet Siem de Jong, Nee het is Daley Blind.

Helaas voor Finn, maar ook voor Daley, speelt Daley niet bij de beste club van de wereld, Barcelona. Nee dan heeft Messi dan ook de beste papieren om de beste van de wereld te zijn. Als we Finn mogen geloven is Messi echt de beste van de wereld.

Als je Finn wilt verrassen met lekker eten dan kan je het beste een bord met pannenkoeken voor zijn neus neer zetten. Dat eet hij het liefste. Uiteraard lekker bord op schoot om dan Fox sport te kunnen kijken. Een echten Voetbal fanaat.

Aan het einde van ons korte gesprek wilde Finn nog wel iets toevoegen.

Ik ben dit jaar eerste jaars E pupil en ons team en de E3 trainen altijd samen. Wij krijgen super leuke trainingen van Xander Baert, Ronald van Aalst en Jan van Schouten. We hebben dit jaar dan ook heel erg veel geleerd! Ook maken we altijd heel veel lol samen. Eigenlijk is voetbal het allerbelangrijkste in mijn leven, van ‘s morgens vroeg tot ’s avonds laat!

Finn heel veel plezier komende zondag. Ik weet zeker met jouw aanwezigheid zullen de mannen van de zondag 1 extra hun best doen.

Namens RODA een hele leuke dag toegewenst.

Jeroen van Ballegoy