De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

Pupil van de week Zondag 26 januari 2014

Volgende Pupil van de Week is Rick van Zonneveld Zondag 26 januari 2014

Tijdens deze eerste competitie wedstrijd van het nieuwe Jaar is er uiteraard ook weer een pupil van de week bij aanwezig. Dit maal komt onze pupil van de week uit de E pupillen lichting. Een nieuwe speler die voor het eerste jaar als voetballer te bewonderen is. Hij speelt zijn wedstrijden in de E14. Zijn naam: Rick van Zonneveld. Rick is eerste jaars E pupil en is op dit moment van schrijven 10 jaar oud.

 Rick woont momenteel in Aalsmeer, maar is geboren in Amsterdam. Als Rick niet bij RODA is gedurende de week, zit hij op school. Niet in de westwijk. Maar uiteraard in Aalsmeer. Dat is de Oosteinder in Aalsmeer wel te verstaan. Voordat Rick begon met voetballen, lag zijn passie bij Hockey. Toch heeft hij dit seizoen voor voetbal gekozen en mag hij dus zijn kunsten vertonen in de E14. Als je vraagt waar Rick het liefste voetbalt. Dan is dat als verdediger. En hij heeft daarbij geluk, want vaak wordt hij linksachter of als Centrale verdediger opgesteld. Toevallig is dat ook de positie waar hij het liefste voetbalt.

 Uiteraard heeft Rick ook een favoriete voetbal club. Dat is uiteraard Ajax. Geen discussie waardig. Rick heeft ook een favoriete speler in Nederland. Het kan niet anders dat deze speler bij Ajax speelt. Wie dat is? Daley Blind. Een speler die een voorbeeld is voor Rick, hij speelt namelijk op zijn positie.

 In het buitenland heeft hij ook een favoriete club. Als Ajax fan kom je dan weer bij Barcelona terecht. Deze club speelt het voetbal dat in Nederland ook als heel erg mooi wordt gezien. Toch speelt zijn favoriete speler in het buitenland niet bij deze club. Maar bij de aartsrivaal van Barcelona. Deze speler is dit jaar uitgeroepen tot de beste speler van de wereld. Christiano Ronaldo.

 Rick heeft ook een favoriet televisie programma. Namelijk Checkpoint, een leuk tv programma waarbij leuke testjes worden gedaan om te kijken wat er gebeurd. En je kan Rick heel erg blij maken als hij Lasagna tijdens het tv kijken mag kijken.

 Ik weet zeker dat met jouw aanwezigheid dat de mannen van de Zondag 1 hun uiterste best zullen gaan doen om te winnen.

 Jeroen van Ballegoy