De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

3 November, RODA'23 Zon 1 - SV Hillegom Zon 1

Daniel Sunil Premraj op Zondag 3 november 2013

 

Deze zondag staat de thuiswedstrijd tegen SV Hillegom op het programma, en uiteraard is er ook deze keer wederom een pupil van de week hierbij aanwezig. Deze keer komt onze pupil van de week uit de F pupillen. Om precies te zijn uit de F1 van onze club.

Uiteraard willen we natuurlijk weten hoe hij heet. Zijn naam is Daniel. Om precies te zijn Daniel Sunil Premraj. Daniel is op dit moment alweer 7 jaar oud en speelt bij de F pupillen in de F1. Vorig jaar is Daniel begonnen met voetballen bij de Coenradies, maar hij kon dit jaar al meteen naar de F pupillen alwaar hij dus in de F1 mag spelen.

Als Daniel niet voetbalt, dat zijn de momenten als er geen bal in de buurt is, dan gaat hij naar school. Net als meerdere Rodianen is het een school in de westwijk. Daniel gaat naar de Karel Eykman school. Ook dat doet hij met veel plezier, maar voetballen is ook heel erg leuk.

Als Daniel voetbalt bij de F1 dan speelt hij vaak mid achter. Maar als je het eerlijk vraagt dan speelt hij liever Mid voor. Dan kan hij daar namelijk veel scoren. Maar ja, Mid achter is ook een leuke plek hoor. De vraag welke club de beste is in Nederland is natuurlijk Ajax. Je zou niet anders verwachten als je in Amstelveen woont. De vraag wie de beste speler van Nederland is werd ook zeer snel beantwoord. Dat is Robin van Persie. Een speler die zelfs op de shortlist staat van de goede bal. Als je Ajax als beste club hebt staan op je lijstje dan is het een kleine stap naar Barçelona. Want dat is dan ook de beste club van de Wereld. Niet zo vreemd als je twee grote idolen daar ook nog spelen. Neymar en Messi worden in een zin genoemd als de beste voetballers ter wereld. Toch wel moeilijk om daar weer een keuze tussen te maken.

Dan het lekkerste eten...Eindelijk weer iemand die er gewoon heel simpel zegt patatje. En dan gaan we lekker in de avonduren met dat patatje er bij kijken naar Spongebob. Want dan is de dag echt helemaal gemaakt.

Aan het einde van het gesprek wilde Daniel nog wel iets zeggen:

Ik vindt het leuk te spelen in de F1 omdat het een geweldige team is met een geweldige coach. Toen ik voor het eerst bij Roda ’23 begon wilde ik al meteen naar de F’jes. Ik had al een goede schot en kon al meteen overspelen. Gelukkig heeft Sylvia mij meteen de jaar daarna in de F’jes gezet. Voetbal is mijn passie. Van de trainingen leer ik heel veel.