De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

6 oktober, RODA '23 - Legmeervogels

Gian van Vloten Pupil van de Week op 6 Oktober 2013 

Vandaag komt onze pupil van de week uit de D pupillen, om precies te zijn uit de D8. Zijn naam is Gian Jari van Vloten. Gian is nu alweer 11 jaar oud. Gian is geboren en getogen in Amstelveen.

Gian is een eerstejaars D pupil en speelt zijn wedstrijden in de D8. Daar speelt hij heel vaak laatste man. En dat doet hij met veel inzet en plezier. Als je dan Gian eerlijk vraagt wat zijn favoriete positie is dan zegt hij ook laatste man. Als Gian niet voetbalt, dan gaat hij naar school. Zijn school staat in Uithoorn en heet 't startnest.

Ik heb Gian gevraagd wat in zijn ogen de beste voetballer is in Nederland. Ditmaal een speler vanuit de achterhoede. Helaas voor Gian is hij niet meer te bewonderen op de Nederlandse voetbalvelden. We hebben het hier over Toby Aldeweireld. Hij heeft dan ook gespeeld bij de beste club van Nederland. Gian noemt Ajax de beste club van Nederland.

In het buitenland heeft ook een speler die hij heel erg goed vind. Deze speler wordt ook door de sportpers ook iedere keer genoemd als de beste voetballer van de wereld. We hebben hierbij over Messi. Heel toevalligerwijs, of eigenlijk toch niet, speelt Messi bij de beste club in de wereld. De naam van deze club is ook al meerdere keren gevallen. We hebben het natuurlijk over Barçelona.

Toen ik Gian vroeg wat hij het lekkerste eten vond, stond ik even verbluft van zijn antwoord. Spinazie...Ja ik hoorde het goed. In ieder geval wordt je erg heel erg sterk van. En inderdaad het is ook lekkere groente.

Het liefste kijkt Gian Jari van Vloten naar Pokémon op de televisie.

Ik weet zeker met jouw aanwezigdheid op de bank zullen de spelers extra hun best gaan doen.

Jeroen van Ballegoy