De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

8 september, RODA '23 - Quick 1890

Pupil van de Week Zondag

Deze eerste competitie dag van de Zondag 1 staat in het teken van vernieuwing. Echter wat nog steeds blijft bestaan is de pupil van de week. Deze zondag starten we met een pupil van de week uit onze D1. De speler in kwestie speelt in dit team op voornamelijk de linksbuiten positie.

Over wie het dan hebben? Het is Calvin van Dijk, Calvin is op dit moment 11 jaar oud en zit nog op de basis school. De laatste groep mag hij nu samen met zijn broer Sidney verblijden met hun aanwezigheid. Calvin gaat zoals meerdere RODA spelers naar de Triangel naar school. Calvin is geboren in Amsterdam, maar woont het grootste deel van zijn leven al in Aalsmeer.

Het voetbal binnen de familie van Dijk is iets wat niet vreemd is. Uiteraard ga je voetballen als je grote broers ook al voetballen bij RODA, uiteraard start je dan bij de coenradies. Echter nu speelt Calvin dus in de D1. En hij heeft het geluk dat hij daar op zijn favoriete positie mag spelen. De linksbuiten positie. Als voetballer kijk je uiteraard naar andere spelers. Je zou zelfs kunnen zeggen dat je een idool hebt, voor mij is dat altijd Jesper Olsen geweest, maar voor Calvin is het Viktor Fischer. Tenminste als je in Nederland kijkt. Het is ook niet zo vreemd dat Calvin Ajax de beste club van Nederland vind. Geen discussie waardig zelfs.

Bij de buitenlandse teams is er maar een die de beste is. Duhh... Barçelona. Wat dacht je dan? Real Madrid. Nee joh, geen Real. Daar mag dan de duurste speler ter wereld gaan spelen. Maar Messi is gewoon de beste. En ja... die speelt dus bij Barça. Dus....

Ok, duidelijk, maar wat betreft het lekkerste eten dan: Spaghetti? Nahh. Patat, hmm niet aan gedacht. Nee geef mij maar Pizza. Dat vind ik gewoon lekker. Ja en dan is gewoon tof om het ook nog eens te mogen eten als er naar AJAX TV wordt gekeken.

Hey Calvin ik weet zeker dat met jouw aanwezigheid bij de Zondag 1 dat de mannen een mooie wedstrijd er van zullen gaan maken. Heel veel plezier deze Zondag.

Jeroen van Ballegoy