De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

7 januari

Vandaag stond in het teken zijn van de wedstrijddag. Door de technische staf was besloten dat het maar om een wedstrijd zou gaan, dit in verband met de aanwezige blessures van een aantal spelers. Vandaag was het weer om 09:00 uur ontbijten en zou er om 10:00 uur gestart gaan worden met een voetvolley toernooitje. Helaas door de aanhoudende regen van de nacht er voor was het complex aardig verzadigd van water. De voetvolleyvelden waarop wij mochten spelen stonden dan ook helemaal onder water. Snel werd er geschakeld en besloten wij om het fotomoment naar voren te halen. Vakkundig zette Jos alle spelers snel op de goede positie en werden er diverse groepsfoto’s gemaakt in een mooie zetting.

Vooraf al aangegeven door de trainers is dat met elke speler ook evaluatiegesprekken zouden plaats vinden. Om de vervallen uurtjes goed te maken kon hier direct mee begonnen worden door het uitvallen van de ochtendtraining. Het weer klaarde inmiddels ietsjes op en stopte het met regenen. Dit bood goede hoop op dat de wedstrijd normaal door zou kunnen gaan.

Na de lunch verzamelde iedereen zich weer om 14:00 uur voor het hotel om met de bus naar het trainingscomplex gebracht te worden. Het mooie complex was voorzien van een soort van kantine en waren er kleedkamers waar de spelers zich in konden omkleden en waar de voorbespreking zou worden gehouden.

De wedstrijd begon om iets voor 15:00 uur tegen Muratpa┼ča Belediyesi. RODA begon goed aan de wedstrijd en begon het spel te dicteren. Met wat kleine plaagstootjes van Muratpa┼ča Belediyesi was het RODA die de eerste zeer goede kans kreeg. Een voorzet van Maiko kwam via een schot van Melvin op de keeper waarna de goede kopbal van Siver door keeper/spelers van de lijn werd gehaald. Intussen was de lucht inktzwart geworden en was aan de horizon al enkele lichtflitsen zichtbaar. Onweer op komst. Na een lichtflits van zeer dichtbij en met maar 5 seconden er tussen was het RODA die resoluut van het veld liep en de Turken een beetje verbijsterd achter liet. Nog net niet binnen in de kleine kantine barste het noodweer los. Hagelbuien en hagelstenen zo groot als knikkers kwamen naar beneden zeilen. Nadat de Turken ook van het veld waren en wij als RODA netjes aan het wachten was totdat het weer beter zou worden, zaten de Turken ineens al in de bus weer op weg naar het hotel. Na 25 minuten was de wedstrijd met een stand van 0-0 gestaakt en kon RODA weer de bus in op weg naar het hotel.

Helaas voor vandaag weer een verloren trainingsmoment. Het is niet anders als het weer niet wilt mee werken… Inmiddels  flitst en onweert het nog goed door hier in Lara en zijn spelers en begeleiding zich zelf aan het vermaken bij het zwembad, massage, biljarten of nog even op de kamer relaxen. 19:00 uur schuiven we weer aan voor het diner waarna om 21:00 de Pats-Boem-Show begint !

Wat dat zal brengen… de avond zal het leren.