De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

5 januari

Donderdag 5 januari vertrok de Zondag A-Selectie samen met Technische staf en het bestuur voor het jaarlijkse trainingskamp naar Turkije.

In alle vroegte, 03:00 uur, werd er verzameld op Schiphol. Nadat iedereen snel was ingecheckt, werd om 04:30 uur het vliegtuig opgezocht en kon de 3,5 uur durende reis gaan beginnen. Om 05:05 vertrok de CAI 0020 vanaf Schiphol. Door een stevige staartwind werd 45 minuten eerder dan gepland voet op Turkse grond gezet.

Rond 10:30 uur werd er door de gehele groep ingecheckt in het WOW Topkapi Palace, snel werden de kamers opgezocht. Wij werden geplaatst in een van de bijgebouwen op de begane grond. Voor allemaal een zeer mooie kamer met een klein terrasje. Helaas geen zeezicht doordat wij op de begane grond zaten. Na het inrichten van alle kamers inclusief fysio en materiaal kamer konden de spelers en begeleiding het zeer grote complex gaan verkennen.

Om 12:30 werd uitgehongerd begonnen aan de lunch. Zoals we gewend zijn weer een zeer uitgebreide lunch en keuze uit vele maaltijden. Na de lunch even lekker een uurtje rust zodat de spelers zich weer gereed konden maken voor de 1e veldtraining. Om 14:45 uur werden we opgehaald door de bus en werden we afgezet bij een geweldig trainingscomplex. Maar liefst 6 mooie, korte grasvelden. Het gras zo kort als een biljartlaken. Zo werd er door Ruud, Loek, Patrick, Cor en Jan.

Er werd zeer fanatiek getraind door de mannen van Ruud en Loek en zo werd de 1e veldtraining een succes en kon terug worden gekeken op een zeer geslaagde trainingsdag.

Inmiddels is er uitgebreid weer gegeten en nu nog even ontspannen in de lobby,

Morgenochtend, 09:00 uur ontbijten en dan wordt er gestart met de 2e veldtraining 's morgens en wordt 's middags een cultuuruitstapje gemaakt naar Antalya.

Wij houden jullie, via Evenementen, Turkije 2012, verder op de hoogte van de ontwikkelingen van de Zondag A-Selectie in Turkije.