De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

Voetbalplaatjes

Welkom op de pagina van de voetbalplaatjes.

Hier vind je alle informatie over bijvoorbeeld de planning wanneer je team op de foto moet en de allerlaatste nieuwtjes. Check deze pagina dus regematig om op de hoogte te blijven van alle ins and outs van deze leuke actie!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

LAATSTE NIEUWS 

 

d.d. 24 januari 2019

Beste spelers/speelsters, leiders, trainers, ouders en verzorgers, 

Na een lange periode van voorbereiden, het maken van de foto’s en het bewerken daarvan gaat het nu toch echt bijna gebeuren. Het voetbalplaatsjesboek waar iedereen op zit te wachten komt eraan. We willen deze mooie actie samen met de VOMAR Amstelveen op een feestelijke manier inluiden en wel op zaterdag 9 februarias. 

Op deze dag zullen tussen 09.00 en 15.00 uur de voetbalplaatjesboeken worden uitgegeven. Elke speler van het team die in het voetbalplaatjesboek staat ontvangt het voetbalplaatjesboek, maar voor het gemak zullen we alle boeken voor het team aan de desbetreffende leider afgeven. De leider zorgt er dan voor dat iedereen een boek ontvangt. Uiteraard is wel iedereen van harte welkom, omdat elke speler/speelster die in het boek staat nog kans maakt op leuke prijsjes, door middel van ons RODA ’23 Rad. Draai 1 keer aan het rad en wie weet heb je de eerste 2 pakjes van de voetbalplaatjes al binnen! Ook al speel je uit op 9 februari, graag zien we je na de wedstrijd op het RODA '23 complex!

Uiteraard zullen we deze dag feestelijk aankleden. Zo staan er diverse kraampjes op het terras van RODA ‘23 en is er om 09.45 uur een officiële uitreiking van het voetbalplaatjesboek door de manager van de VOMAR Amstelveen aan de spelertjes van de Champions League. 

Er zal tevens een kraam staan waar je je oude voetbalschoenen en voetbalkleding kunt inleveren voor kinderen in Gambia (Afrika). Dus kijk in je kast of je nog iets hebt liggen en lever het in, zodat de kinderen daar ook kunnen genieten van het mooie spelletje dat voetbal heet! 

Daarnaast kunnen de kinderen die loten hebben verkocht voor de Grote Club Actie hun prijzen afhalen bij de kraam die daarvoor is ingericht. Dit kan dus van 09.00 tot 15.00 uur. 

Uiteraard staat de VOMAR ook met een kraam, om de Klant is Koning Kaart te promoten. Door een klantenkaart van de VOMAR te nemen (kosteloos) kun je naast een persoonlijk spaarsysteem met een aantrekkelijke premie van 4% ook de clubkas van RODA ’23 ondersteunen. Dit doe je door het kaartnummer aan RODA ’23 door te geven. Zo spaar je kosteloos bij elke boodschap automatisch mee voor deze mooie club! 

Daarnaast is het mogelijk om naast je voetbalplaatje ook nog andere artikelen te bestellen met jouw plaatje!! Dat gaat online, maar op 9 februari laten we je graag zien wat de mogelijkheden zijn. 

Ook bij (algehele) afgelasting zal de officiële aftrap van de actie doorgaan, maar dan boven in de kantine. 

De plaatjes zijn te sparen vanaf 10 februari. 

 

We hopen jullie allemaal te zien op zaterdag 9 februari en uiteraard wensen we jullie heel veel spaarplezier!!

 

 

Sandra Tol

Claudia Matthijssen

José Cubo en 

Jos van der Horst

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

d.d. 03-12-2018.       WIJZIGING TIJDSTIP LAATSTE INHAALDAG PORTRET- EN TEAMFOTO

Vanwege de geringe aanmeldingen voor een nieuwe teamfoto hebben we het tijdstip van het maken van een portretfoto- teamfoto gewijzigd. We zijn nu aanwezig van 10.00 tot 12.00 uur. Mocht je nog gebruik willen maken van deze inhaaldag voor het maken van een portretfoto of teamfoto laat het mij dan even weten op jcsecretariaat@roda23.nl

Met vriendelijke groet, 

Sandra Tol
secretaris jeugdcommissie

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

d.d. 26-11-2018.        LAATSTE INHAALDAG PORTRET- EN TEAMFOTO (8 december)

Het schieten van de portretfoto's is zo goed als afgerond. Op zaterdag 1 en zondag 2 december volgen nog de heren van de zondag 1 en 2. Ook worden er nog vele jeugdteams verwacht op zaterdag 1 december voor het schieten van de teamfoto's. Dat betekent dat we ruim 1127 spelers op de gevoelige plaat hebben vastgelegd en uiteraard de nodige teamfoto's hebben gemaakt. Om de spelers die nog geen portretfoto hebben kunnen laten maken nog een laatste kans te geven dit alsnog te doen is er een allerlaatste inhaaldag gepland, namelijk op 8 december as. Op deze dag is het ook mogelijk om een nieuwe teamfoto te maken, aangezien er soms spelers afwezig waren op de dag dat de teamfoto gemaakt is. Mocht je een nieuwe teamfoto willen maken dan verzoek ik je dat aan mij door te geven via jcsecretariaat@roda23.nl. Dan kunnen wij kijken naar het beste moment op 8 december. De leider moet er dan uiteraard voor zorgen dat een ieder aanwezig is op het afgesproken tijdstip. 

De foto's kunnen op zaterdag 8 december worden gemaakt van 09.00 tot 12.00 uur. Dat geldt voor zowel de portret- als de teamfoto's. Na 12.00 uur is het dus niet meer mogelijk om een foto te laten maken. 

Met vriendelijke groet, 
Sandra Tol
secretaris jeugdcommissie

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

d.d. 6-11-2018.          WIJZIGINGEN IN PLANNINGEN TEAM- EN PORTRETFOTO'S

Afgelopen/deze week hebben we de eerste teamfoto's en portretfoto's geschoten. Dat verliep erg voorspoedig. Het bleek dat de fotomomenten best ruim gepland waren en er veel tijd over was. Daarom is de planning van voornamelijk de portretfoto's aangepast, waardoor er minder dagen nodig zijn om foto's te maken. Op de planningspaginga van de voetbalplaatjes staat de nieuwe planning. Hierbij de link. De wijzigingen zijn in het geel aangegeven. Het kan zijn dat alleen het tijdstip is veranderd, maar in sommige gevallen is zowel de datum als het tijdstip veranderd. De leiders zijn inmiddels allemaal middels mail of sms op de hoogte gebracht. De trainers worden verzocht om op het aangegeven tijdstip, die in de portretplanning staat, aanwezig te zijn in de hal van het RODA '23 sportcomplex. De portretfoto's worden namelijk in de "voormalige" winkel gemaakt. 

We hebben afgesproken dat het het mooiste is als iedereen op een portretfoto een blanco RODA '23 shirt aan heeft. Shirts met sponsors zie je niet goed op de portretfoto en dat staat vaak rommelig (half op de foto of gekreukeld). Een ieder wordt dus verzocht om zijn/haar blanco RODA'23 shirt (dus zonder sponsor) mee te nemen of aan te doen naar de training. Wij hebben eventueel ook verschillende maten shirts liggen, ook keepershirts. 

Mocht je nu niet op een trainingsavond zijn en dus niet op een portretfoto kunnen, wees niet getreurd er komt een inhaaldag waarop alle spelers/speelsters die niet op de portretfoto zijn geweest alsnog op de foto kunnen. Deze inhaaldag wordt eerdaags bekend gemaakt. 

Met vriendelijke groet,

Sandra Tol 
secretaris jeugdcommissie

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

d.d. 30-10-2018.       WIJZIGINGEN IN PLANNING

Er staat een nieuwe planning voor de teamfoto's op de website. Hierbij de link. Aangezien er soms wedstrijden op andere tijdstippen worden gespeeld ontkomen we er helaas niet aan om soms een andere datum of tijdstip voor het maken van de teamfoto te plannen. Het betreft nu 8 wijzigingen vor de JO9-6 / JO10-7 / JO11-4 / JO11-6 / JO12-1 / MO13-1 / MO19-2 en MO19-3. De leiders zijn inmiddels allemaal via mail op de hoogte gebracht.

Afgelopen zaterdag zijn de eerste 2 teamfoto's gemaakt en aanstaande zaterdag gaan er velen volgen. Zodra de teamfoto is gemaakt zal ik deze ook bij het team op de website plaatsen.Ik heb echter nog niet van elke speler een formulier ontvangen of deze wel of geen toestemming geeft voor de fotos'. De leiders van de teams worden hiervan via mail op de hoogte gebracht, maar mocht je jezelf hierin herkennen dan mag je ook altijd zelf het formulier naar mij mailen. Doe dit zo snel mogelijk. Bij geen toestemming kan er van die speler geen foto worden gemaakt, ook geen teamfoto!!

Formulier wel/geen bezwaar voor het maken van foto's voor de website en voetbalplaatjesboek.

Alvast bedankt voor de medewerking!

Groet Sandra Tol
secretaris Jeugdcommissie

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

d.d. 22-10-2018        PLANNING
De planning voor het maken van de foto's per team is bekend. Er zijn 2 verschillende planningen tot stand gekomen. Namelijk 1 planning voor de teamfoto's. Deze foto's worden buiten geschoten waardoor we afhankelijk zijn van het weer en de lichtinval. De andere planning is voor het schieten van de portretfoto's. Deze zullen (bijna) allemaal tijdens de training gaan plaatsvinden en worden gemaakt in het kamertje waar de "voormalige" winkel van RODA '23 was gevestigd. Dit is in de centrale hal van het RODA '23 sportcomplex.

Klik hier om naar de planningspagina te gaan en te zien wanneer je team aan de beurt is. Tevens vind je op deze pagina alle belangrijke spelregels voor het maken van de foto's. Lees het dus goed door.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

d.d. 08-10-2018        DEEN WORDT VOMAR
Vorige week werd de commissie van de voetbalplaatsjesactie geconfronteerd met het nieuws dat de DEEN supermarkt in Westwijk Amstelveen zou gaan stoppen. Het kon niet ongelukkiger qua timing, aangezien we jullie net hadden voorzien van de nodige info voor deze leuke voetbalplaatjesactie. Gelukkig komt de actie niet in gevaar nu de opvolger van de DEEN supermarkt, namelijk de VOMAR, de actie in zijn totaliteit zal overnemen. We gaan dus gewoon door met het inzamelen van de formulieren van wel/geen bezwaar, de planning en het daadwerkelijk schieten van de team- / portretfoto's. De VOMAR zal zich vermoedelijk al in november gaan huisvesten op de locatie waar nu de DEEN supermarkt is gevestigd. De commissie zal eerdaags met de VOMAR om de tafel zitten wanneer de actie precies van start gaat.

Voor wie het formulier nog niet heeft ingevuld, kan dat nog tot 17 oktober 2018 doen. Hieronder tref je nogmaals de link aan van het formulier. Ook al heb je geen bezwaar voor het maken van de team-/ portretfoto heb ik alsnog een formulier nodig. Dus vul hem in en mail hem naar jcsecretariaat@roda23.nl of deponeer hem in de melkbus die in de onvangstruimte staat van het RODA '23 complex.

Formulier "Wel/Geen bezwaar team-/portretfoto voetbalplaatjesboek en plaatsing van teamfoto met naam op de website"

Eerdaags zal gestart worden met de planning voor het schieten van de foto's. Er kunnen pas foto's worden genomen als ik van alle spelers van dat team de formulieren heb ontvangen. De leider van het team wordt geïnformeerd over de planning. De planning zal tevens op deze website worden geplaatst.

Mocht je nog vragen hebben dan verneem ik die graag via jcsecretariaat@roda23.nl

 

Met vriendelijke groet,

De commissie voetbalplaatsjesactie

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste spelers, ouders/verzorgers,

Nu de laatste verschuivingen in de teams zijn afgerond is het tijd om de welbekende teamfoto’s te gaan maken, zodat we deze kunnen publiceren op de website. Dit jaar zal dat ook weer worden verzorgd door Claudia Mathijssen van Pictures by CMM. Om een goede doorloop te creeeren zullen de teamfoto’s voor een groot doek, met daarop de hoofdtribune, welke geplaatst wordt aan het nieuwe kleedkamergebouw, worden geschoten. Zo zijn we niet afhankelijk van veld 1. De spelers dienen hun RODA ’23 tenue, al dan niet voorzien van sponsor, aan te hebben voor de foto. De leiders van de teams zullen per email/app worden ingelicht wanneer hun team staat ingepland voor het maken van de foto.

Dit jaar willen we echter ook portretfoto’s van een groot aantal spelers gaan maken. Dit omdat RODA ’23 in samenwerking met DEEN supermarkt in Amstelveen Westwijk een hele leuke voetbalplaatjesactie zal starten. Hoe leuk is het als straks je hele team en veel andere spelers van RODA ’23 in een groot plakboek staan! Dat wordt een echt collectors-item. Over de startdatum en verdere informatie van de actie wordt u uiteraard tijdig geïnformeerd. Vermoedelijk zal dit in maart/april gaan plaatsvinden. 

Van de volgende teams zullen er zowel teamfoto’s als portretfoto’s worden gemaakt. 

Champions League

JO8 t/m JO19

MO9 t/m MO19

Heren zondag 1 en 2

Heren zaterdag 1

Dames 1

G voetbal

Van de andere teams worden alleen teamfoto’s gemaakt. Op de teamfoto’s komen ook de leiders/trainers/ verzorgers te staan.

Wij hopen dat iedereen akkoord gaat met het maken van de team-/portretfoto voor deze leuke actie. Graag ontvangen we uiterlijk 17 oktober 2018 het bijgevoegde formulier: “wel/geen bezwaar”, ingevuld retour. Met dit formulier geeft u tevens aan of u al dan niet toestemming geeft voor het plaatsen van de teamfoto inclusief naam van uw kind/kinderen op de teampagina’s van de RODA ’23 website. 

Het ingevulde formulier kunt u mailen naar jcsecretariaat@roda23.nl of deponeren in de melkbus in de ontvangstruimte van RODA ’23. Na deze datum zullen we de voorbereidingen gaan starten voor de actie. 

Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben dan kunt u deze mailen naar jcsecretariaat@roda23.nl.

Formulier "Wel/Geen bezwaar team-/portretfoto voetbalplaatjesboek en plaatsing van teamfoto met naam op de website"

U ontvangt dit bericht inclusief formulier tevens op uw bij ons bekend zijnde mailadres.  

Met vriendelijke groet, 
Het bestuur / Commissie Voetbalplaatsjesboek