De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

Turkije 2011

Foto's zijn spoedig te bekijken in de Mediatheek.

Donderdag 6 januari 2010.

Met een totale groep van 48 personen zou RODA ’23 deze winter overwinteren in Turkije, Belek. De volgende spelers waren mee afgereisd naar Belek ;

Salah, Serud, Siver, Jan, Chris, Paul, Michael C, Ramon, Dennis F, Harm, Rick d G, Sjoerd, Tim v H, Daniël, Lennart vd L, Rick L, Michael L, Hassan, Davidé, Kevin, Kees, Lennart R, Dennis S, Tim S, Maiko, Hozan, Jacco, Bnar, Robin, Dave en Mike.

De begeleiding was vertegenwoordigd door ; Ruud, Loek, Jan, Cor, Kees, Arnold, Herman en Gerard, onze huisfotograaf Jos, voorzitter Spelersraad Rick v S en natuurlijk de coördinator en aanspreekpunt Pascal.

Bestuurlijke waren Wim, Henri, Jos, Myriam, Ronald en José vertegenwoordigd.

Bij de meeste spelers en begeleiding ging de wekker al redelijk vroeg af en voor sommige niet, deze hadden de tijd al luierend door gebracht op de bank voor nog wat rust.

Rond 02:30 uur arriveerde de eerste van RODA '23 op Schiphol en konden wij wachten op de overige spelers, begeleiding en bestuur. Een zeer lange dag stond ons voor de boeg. Nadat eerst de KNVB Betaald Voetbalscheidsrechters zich hadden ingecheck was het de beurt aan RODA. Om 05:10 uur koos Corendon CAI 020 dan eindelijk via de Aalsmeerderbaan het luchtruim op weg naar Antalya. Na een zeer voorspoedige vlucht landen het toestel om 09:20 uur lokale tijd in Turkije.

Met maar liefst twee bussen werden wij naar ons 5 sterren verblijf gebracht in Belek, RIU Kaya Belek Hotel. Na een kort ritje van 30 minuten arriveerde de voltallige groep aan in het hotel. Hier werd gestart met het inchecken van de hotelkamers en werden de sleutels uitgedeeld.

Korte lunch om 12:30 uur en na de 'verplichte' rust voor de spelers werd om 15:30 uur het strand op gezocht voor de eerste training van het Trainingskamp. Tijdens deze eerste training werden de spelers op de proef gesteld in het mulle Turkse zand aan de Turkse Riviera ;-) een combinatie van een mooi sprint/loop parcours, strandvoetbal en strandvoetvolley. Ondertussen was Cor druk bezig met een groepje aan een goeie hersteltraining. Na een goed anderhalf uur was het voor gezien en konden de spelers zich tegoed doen aan een heerlijke verfrissende douche of een koel Turkse biertje ;-)

De groep had in ieder geval laten zien waarvoor zij zijn gekomen... trainen ter voorbereiding van de 2de seizoenshelft. De groep straalde veel enthousiasme uit en genoot echt tijdens deze eerste trainingen in Turkije.

Inmiddels is het rond half 10 lokale tijd en de koppies van de meeste spelers beginnen al aardige vermoeiende ogen te vertonen en zitten of liggen al aardig onderuit in de lekkere banken ;-) De reeds echt vermoeide spelers zijn inmiddels naar hun kamers gegaan om te gaan slapen.

Morgen een druk programma met trainingen en wedstrijden. Wordt weer een lange dag voor de spelers.

Wij houden jullie natuurlijk weer op de hoogte

Vanuit een iet wat bewolkt en nog regenachtig Belek zeg ik jullie tot morgen !

Pascal.

Vrijdag 7 januari 2011

Na de bewolking, regen en hagel van donderdagavond begon de dag met een half bewolkte hemel en een licht briesje maar met gelukkig een flauw zonnetje.

Doordat er wederom wijzigingen waren gekomen in het programma werd besloten om het ontbijt iets te verlaten en werd door de hele groep verzameld in de eetzaal om 09:30 uur. De te late spelers kregen natuurlijk weer de opdracht om voor het materiaal te zorgen.

Er werd gestart met een veldtraining voor de gehele groep om 11:00 uur op veld D. Daar aangekomen werd gestart met de gezamenlijke warming-up, hierna werd de groep verdeeld en ging het 1e met Ruud mee en het tweede met Loek. De keepers werden goed bezig gehouden door Jan en Cor had een mooi groepje wat zich bezig hield met de hersteltrainingen. Na een uurtje goed en intensief trainen kon de groep van Loek er mee ophouden dit omdat er voor deze groep om 14:00 uur alweer een wedstrijd op het programma zou staan. De groep van Ruud kon nog ruim een half uur doorgaan op het weer zeer mooie grasveld !

14;00 uur, de wedstrijd voor de Zondag 2 stond op het programma tegen de 1e klasser, Excelsior ’20 uit Schiedam. De mannen van Loek kwamen goed uit de startblokken en er werd goed en mooi voetbal op de korte grasmat vertoond. Helaas was de overmacht van een 1e elftal voor onze Zondag 2 toch iets te veel en werd er helaas geflatteerd verloren.

Wederom een zeer goeie en geslaagde trainingsdag voor de Zondag A-Selectie hier in Belek. Inmiddels heeft FC Volendam het hotel verlaten maar zijn o.a. van Betaald Voetbal Sparta en VVV Venlo hier nog steeds aanwezig in Kaya Belek.

Hopelijk vanavond, als de internet verbinding het hier weer aan kan, een verslagje van Zaterdag 8 januari. 

Zaterdag 8 januari 2011

07:00 uur… wekker, een vroegertje voor de zaterdagochtend. De Turkse zon klom inmiddels langzaam omhoog vanuit de zee en het zou een mooie stralende dag gaan worden. Om 08:00 uur stond het ontbijt op het programma voor de gehele groep daar er om 09:30 uur al weer getraind zou gaan worden. Na het ontbijt werd de materiaaldienst verzorgd en vertrok de groep richting veld C voor de 2de veldtraining van dit trainingskamp. Helaas daar ook enkele spelers te laat, zodat de lijst voor materiaaldienst langer en langer werd.

Na een goede warming-up op een zeer mooi geprepareerd veld werd de groep weer in 2en gedeeld en werd er gestart met de training. Voor het eerste zou het een training gaan worden van een uur daar zij ’s middags nog een wedstrijd zou spelen tegen NWC Asten. Het tweede daarentegen kon volledig gebruik maken van de ruim anderhalf uur aan training. Beide groepen gingen er weer vol tegen aan en gebruikte de tijd van de training dan ook volop en werd er wederom weer gretig getraind door de mannen. Nadat het eerste de laatste partij goed had afgewerkt was het voor deze mannen tijd om weer richting het hotel te gaan voor lunch en klaar maken voor de wedstrijd. Het tweede kon daarna het veldje gebruiken voor de partij. Daar de filmende pers, reeds ingevlogen vanuit Nederland, besloot trainer Loek om ook maar mee te doen aan de partij om toch even te laten zien dat hij de kunsten van het voetbal absoluut niet verleerd was. En dat bleek ook… nadat er een corner van zwart was kreeg Mike van Zwieten de bal in de handen en rolde deze direct door naar de zijkant waar Loek zich had opgesteld. Loek bedacht zich geen moment en had de nieuwe situatie direct goed ingeschat en schoot vanaf zo’n 30 meter de bal met links vol in de rechterkruising… het veld was ontploft ! Een zeer schitterende goal van de trainer van het 2de. Via interne bronnen vernomen dat er op de heuvels van de golfbanen diverse scouts van FC Volendam, Sparta, VVV Venlo en Spor (Turks nog wat) lagen te kijken... Maar daarna was het keeper Rick die bijna direct daarna een soort van zelfde schitterende goal maakte ! Al met al een zeer goede en leuke trainingspartij voor de mannen van Loek !

Om 13:00 uur stond de wedstrijd van de Zondag 1 op het programma tegen NWC Asten, een zondag 1e klasser uit Zuid II. Er werd goed gestart aan de wedstrijd en met druk vooruit gespeeld. Dit resluteerde in een aantal goede kansen alleen werden deze helaas niet benut. Zo kwam NWC wel tot scoren toe en wij nog steeds niet. Na drie keer 30 minuten gespeeld te hebben bleken wij helaas aan het korste eind te hebben getrokken en werd de wedstrijd verloren.

Eind van de middag kwam nog een klein officieel momentje er aan, de groepsfoto's. De compleet verzamelende persfotografen waren hier voor uitgenodigd door de perschef van RODA '23. Na dit officiele moment waren de spelers vrij en kon men zich gaan opmaken voor het diner en voor de RODA '23 Pats-Boem-Show ! 

Zondag 9 januari 2011

Vandaag stond in het teken van de terugreisdag. 's Morgens werden eerst een aantal kamers leeg gehaald en onder gebracht bij de kamers die wij konden aanhouden tot ons vertrek.

Om 11:00 uur werden wij weg gebracht met de bus voor onze cultureel uitstapje aan Antalya, de oude zeehaven en populaire toeristenstad van Turkije. Hier kon de groep nog even winkelen en werden diverse Bazaars bezocht. Een zeer ontspannend dagje in deze mooie oude en culturele stad.

Na terugkomst in het hotel werden alle spullen bij elkaar gepakt en kon het wachten beginnen op de terugreis naar Nederland. Om 19:00 uur werd RODA '23 als eerste opgehaald en naar het vliegveld gebracht. Na nog wat winkelen en eten werd er om 21:30 geboard en nam de kist van Corendon om 22:10 Turkse tijd het luchtruim. Ruim 4 uur later, 01:15 uur Nederlandse tijd, zette de complete groep weer voet op Nederlandse bodem.

Een zeer geslaagd en zinvol trainingskamp kwam hiermee tot een einde. De spelers zijn klaar voor de tweede seizoenshelft welke voor ons a.s. zondag al zal beginnen.

Wil ik nog iedereen bedanken voor de inzet tijdens dit trainingskamp !

Namens de begeleiding,
Pascal.

----

Volg hier de verrichtingen van de Zondag A-Selectie in Belek, Turkije.

Ook dit jaar wordt het Trainingskamp voor de Zondag A-Selectie mede mogelijk gemaakt door

Sinka The Travel Club !

De Zondag A-Selectie en een deel van het Bestuur van RODA '23 reizen donderdag 6 januari 2011 weer af naar Belek aan de Turkse Riviera. Info document spelers en begeleiding.

donderdag 6 januari 2011 t/m zondag 9 januari 2011, te Belek, Turkije (Turkse Rivièra)

Hotel RIU Kaya Belek *****, klik hier voor de link naar het hotel.

Programma tijdens deze dagen zal nog door de Technische Staf worden vastgelegd.