De laatste tweets

R.K.S.V. RODA´23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

RODA JO9-3

Hier wordt recente team foto geplaatst.

Voorlopige teamindeling 2017/18

(Voor de aanvang van de competitie kunnen er nog verschuivingen plaatsvinden)

Spelers:

Indy Vonk

Keano de Boer

Pepijn Buijzer

Jorden Dekker

Lars Mulder

Daan Sanders

Tom Sanders

Rick Theijssen 

 

Trainings dagen en tijden (onder voorbehoud):

Maandag:  16:45 - 17:45 (Veld 6A)
Woensdag: 16:45 - 17:45 (Veld 6A)

Technische staf: 

Leider/Coach: Josh Dekker, email: joshdekker@hotmail.com
Leider/Coach: Cees de Boer, mail: cees.patricia@hotmail.com
Teambegeleider: Roy Theijssen, email Theijssen.roy@live.nl 


Trainers:
Maandag: Nntb
Woensdag: Sylvia van Groeningen a.i.

Coördinator JO8 en JO9: Sylvia van Groeningen email: JeugdJO9@roda23.nl Tel: 06 47675901 (na 20.00 uur)

Klik hier om naar de website van de KNVB te gaan.

Mededelingen

Onderstaande link naar nieuwe wedstrijdvorm en spelregels JO8 en JO9

http://www.roda23.nl/Uploaded_files/Zelf/flyer-wedstrijdvorm-pupillen-6-tegen-6.1350d5.pdf

 

Laatste wedstrijd verslag

RODA JO9-3 - DSS JO9-4 :

Roda  J903 – DSS J09-4 13-4

Het zou een mooie dag worden om te voetballen. De zon begon al laf te schijnen, wat een contrast vorig week in Zwanenburg. In de kleedkamer weer de puntjes op de i gezet, al wetende dat het team meer en meer vorm krijgt. Ook de wekelijke tips herhaalt: Snelle spelhervatting, denk om ‘in dribbel’ bij hervatting van het spel aan de zijlijn en hoekschop (en kijk naar de tegenstanders), maak je acies, speel als een team.

Bij de warming-up stonden opeens reuze kinderen voor ons. Gelukkig bleek dit de JO11 van DSS te zijn, die toevallig ook hetzelfde tijdstip moesten spelen bij Roda. Al ras verscheen de JO9 van DSS op het veld. Tijdens de warming up ook zoals gebruikelijk wat Superhelden indivueel gesproken.

In het eerste kwart (een eerste helft bestaat tegenwoordig uit twee gedeeltes met een korte-time out ertussen) leek de wedstrijd in eerste instantie gelijk de te gaan: 1-0, 1-1, 2-1, 2-2, 3-2 en 3-3). Toch kreeg Roda meer en meer grip op de wedstrijd.

In het tweede kwar ging het wat sneller. Indy en Jorden strooiden met (steek)passes. Lars en Pepijn hadden  één en al oog voor het doel van de tegenstander. De tegenstander kregen meer en meer doelpunten tegen. Achterin stonden Keano en Rick een dijk van een wedstrijd te voetballen.  Langzaam werd DSS gebroken, ondanks ook goed spel van hun kant.

Tijdens de rust de tijd genomen om het team verder wat opdrachten te geven in samenspel. Ondanks dat we toen al ruim voorstonden wilden wij de voorhoede wijzen op bepaalde situaties. De zeer goed keepende Daan besloot tot aan het einde door te willen gaan als keeper,  zodat niet de gebruikelijke keesperswissel werd toegepast (Super geDaan).

In het derde kwart besloten wij de drie meest aanvallende spelers snel na elkaar te wisselen om aan de kant gezamenlijk bepaalde situaties te bespreken. Immers we hadden er de tijd voor gezien de stand (op dat moment waren we de tel even kwijt). Natuurlijk zijn de aanwijzingen dat van de lange adem, maar we kregen wel nog meer rendement.

In het vierde kwart besloten wij de achterhoede wat rust te geven als ook Rick in staat te stellen even voorin te spelen. Keano maakte het mooiste doelpunt van de wedstrijd door van afstand de bal net onder de lat te plaatsen. Indy kreeg nog een publiekswissel voor het goede spel (acties en teamspel), samen met Jorden werd het middenveld veroverd. Lars en Peppijn schoten met scherp vandaag en hadden mooie acties in de voorhoede. Daarnaast weer trots op de achterhoede (Daan – keeper, Keano, Rick en in het laatste kwart Jorden). Na de regen van vorige week (Zwanenburg uit, 11-3), was er nu de zonneschijn tegen DSS (13-4).

Onder leiding van een goede spelbegeleider (Jeffrey bedankt) werd deze wedstrijd afgesloten met strafschoppen. Na het bedanken van de tegenstander voor de sportieve wedstrijd werd de ochtend afgesloten met een kort samenzijn en de gebruikelijke groepsyell

 
 
 
 
Hier adverteren?