De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

RODA JO9-1

JO9-1 selectie:

- Philip Hilgers (K)
- Saif Ahmed
- Giorghinio Bennett
- Fabian v/d Burch
- Tim Dijkshoorn
- Quinten Donici
- Sebastiaan Letterie
- Boris Voorn
- Thomas Vredevoort

 

 

Trainingsdagen en -tijden:

Maandag: 17.30 - 19.00 uur (veld 6)
Woensdag: 17.30 - 19.00 uur (veld 6)

Trainer/coach: Nick de Bruin
E-mail: nickdebruin_10@live.nl
Tel: 06-83943559 

 

F-Coördinator: Sylvia van Groeningen
Email: JeugdJO9@roda23.nl 
Tel: 06-47675901

Klik hier om naar de website van de KNVB te gaan.

Mededelingen

Onderstaande link naar nieuwe wedstrijdvorm en spelregels JO8 en JO9

http://www.roda23.nl/Uploaded_files/Zelf/flyer-wedstrijdvorm-pupillen-6-tegen-6.1350d5.pdf

Laatste wedstrijd verslag

RODA JO9-1 - Roda 46 JO9-1 :

 

De kardinale vraag deze zaterdag lag iedereen op de lippen: Kan Roda '23 JO9-1 net zo vlammen als bij de bekerwedstrijd van vorige week? Terwijl Nick de jonge mannen klaarstoomt door ze in te laten spelen, maakten vaders, moeders en broers en zussen hun opwachting langs de witte lijnen op het achterste veld in Bovenkerk.

Onmiddellijk na de start van de wedstrijd viel er een voor de tegenstander onfortuinlijke goal. Roda '46 liet zich snel verrassen en ook de 2-0 viel al snel door Sebastiaan. Toch kon de tegenstander in het wat rommelige begin de helft van Roda '23 af en toe beroeren. De 2-1 viel dan ook bijna na een kans voor open doel die niet werd benut. Met acties beide kanten op, weet Saif de binnenkant van de paal te raken. De bal belandt echter niet in het doel. Niet veel later volgt een schot van Sebastiaan op goal, maar de keeper pareert de bal nonchalant met één hand.

Even krijgt Roda '46 weer hernieuwde krachten, maar dankzij Philip komt de tegenstander niet tot scoren. Als een schot van afstand in tweede instantie toch de 2-1 op het scorebord zet, is het tijd voor een korte time-out. Direct in het tweede kwart weten de mannen snel de aanval op te zetten waarbij Quinten met een kenmerkend schot de stand op 3-1 brengt. Net als in het eerste kwart komt ook de tegenstander weer enigszins op dreef en de mannetjes in het rood spelen onze keeper slim uit. 3-2. Er volgen nog meer kansen voor het team uit Leusden, maar de overtuiging mist.

Daarna gaat Roda '23 los en zet de verdediging met o.a. Boris, Tim en Fabian de boel op slot. Thomas draaft met regelmaat naar voren en weet een met een knal op de paal alsnog in de rebound de goal te benutten. Kort daarna volgt bijna de 5-2 met een mooi bal op de onderkant lat. Terwijl de wind steeds meer zijn best doet om het publiek af te koelen gaan de heren met 4-2 de rust in.

Direct na de rust houdt de verdediging de zaak gesloten en zijn er een aantal overtuigende acties in de voorhoede. Een mooi voorzet bereikt Quinten helaas net niet en een doelpoging van Saif wordt door de keeper van Roda '46 gepareerd, waarna Quinten alsnog de bal langs de keeper speelt. Inmiddels is het alweer 6-2 en lijkt een klinkende overwinning onafwendbaar. De achterhoede kan alle acties van de andere mannen steeds weer afkappen door de tegenstander vast te zetten. Saif weet 7-2 te maken nadat hij aan de basis stond van een aantal mooie kansen. Ook Thomas weet nog enkele keren gevaarlijk voor het doel te komen, terwijl Sebas zich sterk maakt in de verdediging waar nu toch langzaam aan wat gaten in vallen. Roda '46 krijgt wat meer ruimte en scoort vanuit een mooi uitgespeelde kans: 7-3. 

Kort nadat verzorger Jelmer Roda '23-speler Tim op de been helpt na een onfortuinlijke botsing, pakt het team de strijdbijl weer op. Met souplesse wordt de 8-3 gemaakt kan het team met gerust hart richting de kleedkamer.

...terwijl het broertje van Sebastiaan nog maar eens duidelijk maakt dat hij vandaag met 7-7 heeft gewonnen, kan iedereen met opgeheven hoofd genieten van de rest van het weekend.

 

 
 
 
Datum: Afgelastingen zondag 17 maart
 
Veld: Afgelast: Schaduw:
Veld 1: Nee Nee
Veld 2: Nee Nee
Veld 3: Ja Ja
Veld 3A: Ja Ja
Veld 3B: Ja Ja
Veld 3.1: Ja Ja
Veld 3.2: Ja Ja
Veld 3.3: Ja Ja
Veld 3.4: Ja Ja
Veld 4: Ja Ja
Veld 4A: Ja Ja
Veld 4B: Ja Ja
Veld 5: Ja Ja
Veld 5A: Ja Ja
Veld 5B: Ja Ja
Veld 6: Nee Nee
Veld 6.1: Nee Nee
Veld 6.2: Nee Nee
 
Algehele afgelasting: cat. A: Nee         cat. B: Nee
 
 
 
Bekijk gehele programma >>
Klik op de tijd voor meer informatie.
 
Datum Wedstrijd Tijd
30 ma. AS 80 JO9-3 - RODA JO9-1 08:30u
01 jun. Wasmeer JO9-1 - RODA JO9-1 10:45u
 
 
 
 
Hier adverteren?