De laatste tweets

R.K.S.V. RODA┤23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

RODA JO11-3

Selectie JO11-3: 


Achternaam Voornaam
Arts Joey
Beemsterboer Mark
Gijlswijk, van Sam
Goel Adwik
Hakvoort (K) Jasper
Heisterkamp Gijs
Koenderinck Michiel
Lieuw Boyd
Zoghel, van Fee 

 

Trainingsdagen en -tijden:

Maandag: 17.00 tot 18.00 uur Veld 2B

Woensdag: 18.00 tot 19.00 uur Veld 1A

 

Trainer: 

 

Keepertrainingdagen en -tijden:

Maandag: 19.00-20.00 uur  Veld: 6B (kant veld 4)

Leider/Coach: Nanda Hauet, nhauet@caiway.nl

JO10 en JO11 Co÷rdinator: Robbert Tol Email: jeugdO11@roda23.nl 

 

Laatste wedstrijd verslag

RODA JO11-3 - DSS JO11-3 :

Roda23 JO11-3 - DSS JO13-3

Appeltaart, dat was het sleutelwoord van vandaag. Waar blijft Carlo, hij zal toch niet ziek zijn. Gijs komt ook al alleen bij Roda aan. Maar gelukkig daar was hij dan. Gewapend met twee appeltaarten, slagroom , bordjes en vorkjes. De hongerige wolven konden niet wachten tot aan de rust en moesten taart bij koffie hebben. Gelukkig was hij weer gelukt en konden we gaan genieten van onze jongens met een volle maag.

Want genieten werd het. De hand van Julian was al zeker te zien, want tjonge wat werd er op een geweldige manier gevoetbald. De ene combinatie na de andere. Het was toch bijna het tikkie takkie voetbal van het oude Barcelona. Maar goed laten we bij het begin beginnen.

De tegenstander was, net als de tegenstander van vorige week , weer te laat. Dit keer kon de tegenstander veld 6 niet vinden. En dus begonnen we 10 minuten te laat. DSS  kreeg wel de eerste kans, maar Jasper was vanaf het begin wakker en behoedde ons van een vroege achterstand. Daarna waren wij aan de beurt en hoe. We kregen kans op kans, maar er stond wel een top keeper in het hok van DSS. Dus het bleef nog redelijk lang 0-0. Na 6 minuten was het Joey die hard op de keeper schoot. Deze kon hem niet klemmen en de rebound nam Joey ook op zijn naam en daar was de eerste . 1-0.

Ook hierna kwamen er meer en meer kansen , maar constant was het naast of in de handen van de keeper. Na een kwartier had Fee er genoeg van en die dacht: " Als ze er niet van dichtbij ingaan dan maar van veraf". En met een schot van 15 meter afstand schoot ze de bal over de keeper heen en was het 2-0. Onze jongens waren erg wakker. De hutspot had zijn werk gedaan. Er werd mooi gecombineerd , goed aangenomen, goede steekpasses en mooie acties. En vlak na de 2-0 werd het ook 3-0. Dit keer was het Sam met een mooi schot. Deed DSS dan niets terug. Zeker wel. Ook zij speelde niet slecht, maar onze verdediging stond weer als een huis. Gijs zat weer iedereen, tot het irritante toe, op iedereen zijn lip en Adwik had vandaag wel 8 benen, want hij zat werkelijk overal tussen. Maar ook Mark en Boyd konden we zeker niet missen. Maar ja tegen een inswinger kun je als verdediging niets doen. En werd het dus 3-1.

Roda ging vervolgens lekker door met goed voetbal en via een assist van Sam tikte Michiel de 4-1 erin. En ook de 5-1 kwam via een assist van Sam. En dit keer scoorde Mark met een volley uit de corner. Omdat Gijs nog niet in de statistieke staat vond hij het maar eens tijd om vanuit de middellijn op avontuur te gaan. Als een echte Tjeu-la-ling (oeh ik word oud) pingelde hij 6 man voorbij , maar hij verzuimde het laatste tikkie in het doel te schoppen. maar het was wel een pracht van een actie. De 5-2 kwam weer uit een corner. Dus Julian misschien een trainingspuntje.

Roda speelde de wedstrijd als een profclub uit en met twee doelpunten in de slotminuten van Fee, werd de einduitslag 7-2. Met nog de mededeling dat de assist van 7-2  op naam van Joey kwam. Volgende week bekervoetbal tegen Argon. Daar hebben we al van gewonnen, maar onderschatting is de gevaarlijkste tegenstander, dus ook nu weer lekker ballen en goed combineren. Dan gaat het helemaal goed komen.

P.S. Sorry Nanda de eerste punt appeltaart is de volgende keer voor jouw.

 

De razende reporter

 
 
 
 
Hier adverteren?