De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

RODA JO11-2

Selectie JO11-2 2018/2019:

Raoul Graca

Luuk van het Klooster

Boaz Krijgsman

Remco Lopes Cardozo

Bauke Mulder (k)

Timo Overmars

Nicolas Pompen

Sem Raadschelders

Andy Tijsseling

Benjamin van der Vaart

Trainingsdagen en -tijden:

Maandag: 18.00 tot 19.00 uur Veld 2A

Woensdag: 18.45 tot 20.00 uur Veld 1A

Keepertrainingdagen en -tijden:

Maandag: 19.00-20.00 uur  Veld: 6B (kant veld 4)

Trainer/Coach: Kevin van Hecke  Email: kevinvanhecke20@hotmail.com

Leider: Rob van der Vaart Email: robvandervaart@yahoo.com

JO10 en JO11 Coördinator: Robbert Tol Email: jeugdO11@roda23.nl 

Laatste wedstrijd verslag

RAP JO11-2 - RODA JO11-2 :

Op deze wel heel regenachtige vroege ochtend maken zich wederom 10 jongetjes (en hun ouders!!!) op voor een sportieve strijd. Helaas was de keeper van het elftal zijn handschoenen vergeten, want behalve taxi chauffeur, denkt hij dat zijn moeder ook een soort persoonlijke butler is. Maar deze verslagschrijfster, waarvan haar zoon pas op de terugweg in de auto zei: “O ja, mam jij moet het verslag schrijven, he?” was ruimschoots op tijd en had alle tijd om nog een heen-en-weertje te doen. Bij terugkomst waren de mannen nog lekker warm en droog want de Hecke lag zelf nog in zijn bedje .....

Aanvang wedstrijd, nog steeds nat, onder de landingsbaan van Schiphol en ontzettende wind tegen .... niet in ons voordeel. Na een kwartier 1-0 achter. De trappen die onze doelman hoog schoot kwamen nog net niet naast de lijn terecht ..... Maar de mannen gaven niet op, en dat loonde 1-1 voor de pauze. Vanaf de andere kant van het veld was het moeilijk om te ontwaren wie van de mannen de bal erin scoorde, want er stonden er nog al wat voor het doel, maar wat geeft het, hij zat erin de en volgens welingelichtte bronnen was Raoul daar debet aan.

Tweede helft. Wind mee, dat zou in ons voordeel moeten werken ..... de verslaggeefster liep in haar ontwetenheid mee naar het andere goal om de doelman te ondersteunen en genoot van die zijde van een lekker potje voetbal. Helaas al vrij snel 2 – 1 ..... overigens wel een mooi doelpunt van de tegenpartij. Jammer, maar onze mannen bleven strijden, want helemaal na vorige week weten ze als geen ander dat dat kan lonen.  Het zat Roda ook niet helemaal mee, want de bal leek er niet in te willen maar de kansen waren er zeker! RAP benutte wel de vrijgekomen kans, met een kopbal ..... 3 -1.

Er gingen geen koppies hangen, iedereen bleef goed vechten .... Raoul speelde zich behoorlijk in de kijker en zijn spel werd dan ook beloond, 3 – 2!!!  Zou het dan weer ...... maar nee, helaas nog wel 2 x lat, het had net zo goed 3 – 5 kunnen zijn, maar ja dat werd het dus niet!  Maar wel weer een lekker potje voetbal om naar te kijken, bedankt mannen!

De scheidsrechter floot naar mijn beleving heel terecht, Timo was het daar niet helemaal mee eens ...  er volgde een heel betoog waarom dat dan niet zou zijn. Maar ja, mannen en voetbal .....  maar wat zijn onze mannen gegroeid in hun teamspel de afgelopen maanden, terugdenkend aan hun eerste oefenwedstrijd tegen AFC .... Thanx Kevin J

En met terugwerkende kracht bij deze mijn excuses dat ik niet alle namen heb genoemd en de kinderen persoonlijk eer heb aangedaan. Het is genieten van hun spel!

 
 
 
Bekijk alle evenementen >>
 
Datum Event
 
 
 
 
 
 
Bekijk gehele programma >>
Klik op de tijd voor meer informatie.
 
Datum Wedstrijd Tijd
26 jan. Amstelveen JO11-1 - RODA JO11-2 10:15u
 
 
 
 
Hier adverteren?