De laatste tweets

R.K.S.V. RODA´23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

RODA JO10-2

Selectie JO10-2:


Achternaam Voornaam
Ben Miamoun Sami
Den Hartog Bodi
Krijgsman Boaz
Kuhuwael David 
Kuijper Dean
Overmars Timo
Schaik, van Floris
Vaart, van de Benjamin
Woudenberg (K) Tije

 

Trainingsdagen en -tijden:

Maandag:  16.45-18.00 uur  Veld: 2A (kant Veld 1)

Woensdag: 17.45-19.00 uur  Veld: 1A (kantine deel)

Kwartier voor aanvang training aanwezig zijn

Keepertrainingdagen en -tijden:

Maandag: 19.00-20.00 uur  Veld: 6B (kant veld 4)

Trainer/Coach: Wesley van Duren Email: wesley.v.d@live.nl  Tel: 

Leider:  Henk-Peter van Schaik Email: hpvanschaik@gmail.com Tel:

JO10 en JO11 Coördinator: Robbert Tol Email: jeugdO11@roda23.nl 

 

 

 

Mededelingen

 

 

Laatste wedstrijd verslag

RODA JO10-2 - Almere FC JO10-1 :

Vanmorgen moesten we al om 8:00 uur verzamelen bij Roda, maar dat was geen straf op deze prachtige herfstdag, want het zonnetje scheen en er stond geen zuchtje wind. Na een kort overleg in de kleedkamer met Wesley mochten de jongens zich opstellen op het hoofdveld voor de teamfoto. Daarna was er nog een half uur over voor een uitgebreide warming up voor de wedstijd begon.

 

Vandaag stond de wedstrijd tegen de JO10-1 van FC Almere op het programma. Om klokslag 09:00 uur begon de wedstrijd en Almere kwam meteen fel uit de startblokken. Maar na een eerste aanval eindigde de bal na een prachtige redding in de handen van Tye. Helaas volgde kort daarop een hard afstandsschot die onhoudbaar in het doel verdween; 0-1 voor Almere. Al snel daarop volgde de 0-2 en toen bleek dat ook deze tegenstander helaas weer een maatje te groot was. Maar de jongens lieten de koppies niet hangen en kregen zowaar wat kleine kansjes. Na een kopbal van Benjamin kon Dean op het doel af en na een mooie pass van Bodi schoot Boaz net naast. Toen werd de wedstrijd even stil gelegd, want zowel Roda als Almere speelden in een groen shirt en dat was af en toe wel wat verwarrend. Aangezien er geen hesjes voorhanden waren werd besloten om onze jongens het shirt binnenste buiten te laten dragen, waardoor het leek alsof ze in een wit shirt speelden. Maar ondanks (of dankzij) deze wisseling en het goede keepen van Tye (hij had weer een paar prachtige reddingen) valt dan helaas toch de 0-3. Dan is Roda nog even heel gevaarlijk voor het doel van Almere, want in één aanval zijn er meerdere pogingen van Boaz en Dean die er bijna ingaan, maar de bal lijkt er niet in te mogen. Helaas loopt de stand dan voor rust nog op tot 0-6.

 

In de tweede helft gaat Roda fel van start en dat wordt beloond met een corner die wordt genomen door Bodi, maar helaas lukt het niet om daar een doelpunt uit te scoren. Na nog een paar aanvallen van Roda vallen de doelpunten opnieuw aan de kant van Almere en loopt de stand op tot 0-10. Er volgt nog een mooie pass van Benjamin op Sami, maar die komt net te kort. En even later heeft Sami weer een mooie kans, maar zijn schot op doel belandt helaas rechtstreeks in de handen van de keeper. Aan de andere kant redt Tye de bal weer eens uit het doel met een prachtige snoekduik. Maar na twee andere kansen van Almere kan helaas niet worden voorkomen dat de eindstand oploopt tot 0-12.

 

De jongens hebben gevochten als leeuwen en gevoetbald voor wat ze waard zijn, maar deze tegenstander was helaas weer een maatje te groot.

 

Erica Belandi

(moeder van Benjamin van der Vaart)

 
 
 
 
Hier adverteren?