De laatste tweets

R.K.S.V. RODA´23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

RODA JO10-2

 

Trainingsdagen en -tijden:

Maandag:  17.00-18.00 uur  Veld: 2B (kant Veld 3)

Woensdag: 17.00-18.00 uur  Veld: 1A (kantine deel)

Trainer: Ronald van Aalst  e-mail: ronaldvanaalst@gmail.com 

Keepertrainingdagen en -tijden:

Maandag: 19.00-20.00 uur  Veld: 6B (kant veld 4)

Leiders/coaches: 

JO10 en JO11coördinator: 

 

 

 

Mededelingen

 

 

Laatste wedstrijd verslag

Legmeervogels JO10-1 - RODA JO10-2 :

Legmeervogels JO10-1 - Roda '23 JO10-2   3-1

Afgelopen zaterdag stond de oefenwedstrijd tegen Legmeervogels O10-1 op het programma. Deze wedstrijd was geregeld door Nick, de trainer-coach van vorig seizoen van de boys en de huidige trainer-coach van Roda O9-1. Nick kwam vandaag onze vaste coach Willem assisteren, aangezien Milko onze assistant-coach niet aanwezig kon zijn. Nick zijn beste vriend was trainer coach van de tegenpartij, dus het was een heuse prestige strijd en er werd me ingefluisterd dat er reeds een kratje bier op deze wedstrijd stond voor de winnende coach.

We hadden vandaag 1 afwezige door een blessure en dat was Finn. Delano was nog herstellende van de griep maar was wel “fit” genoeg om te spelen.

We begonnen de wedstrijd in onze “vaste” opstelling. Mik in de spits met Jay Sean en Simon op de vleugels. Achterin centraal Joris met hulp van Joth en Tom. Onze vaste sluitpost is Roman. Delano begon als wissel.

Roda nam de aftrap en Legmeervogels probeerde de bal snel te veroveren. De Roda-boys probeerden goed het balletje te laten lopen, door goed hun posities te houden en de vrije man op te zoeken. Het spel golfde op en neer. Het werd niet echt gevaarlijk voor beide doelmannen, want veel duels werden op het middenveld uitgevochten en vele aanvallen werden door de verdedigers gesmoord. De tegenstander was net wat slimmer in de onderlinge duels. Uit een aanval van Legmeervogels werd van een afstand hard geschoten op het Roda doel. Helaas 1-0 voor Legmeervogels.

Roda nam weer de aftrap en de boys gingen op zoek naar de gelijkmaker. Er waren wat schoten op het doel van Legmeervogels maar deze gingen naast of over, of werden gered door de keeper. Op slag van rust werd Mik in de “16” neergehaald. Waar alles en iedereen van Roda dacht aan een vrije trap, dacht de scheidsrechter daar helaas anders over. Hij floot voor rust.

Tijd voor thee en om de boys weer van de nodige tips te voorzien.

De tweede helft was van Roda-zijde eigenlijk wel beter dan de eerste helft. Waar Legmeervogels uit 2 uitvallen ook 2 keer scoorde is wel heel effectief, maar Roda probeert toch steeds via positiespel tot mooie aanvallen te komen. Uiteindelijk was het toch loon naar werken voor Roda. Uit een hele mooie aanval vanaf de eigen helft was het uiteindelijk Simon die met links een mooie schuiver kon intikken buiten bereik van de keeper. Eindstand 3-1 voor Legmeervogels.

Een nuttige oefenpot waar de boys laten zien dat ze allemaal vooruitgang hebben geboekt. Dit belooft hopelijk veel voor de tweede helft van het seizoen. In ieder geval lekker ook in de vakantie blijven voetballen.

Succes

 
 
 
 
Hier adverteren?