De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

RODA JO10-2

Selectie JO10-2:


Achternaam Voornaam
Ben Maimoun Sami
Den Hartog Bodi
Krijgsman Boaz
Kuhuwael David 
Kuijper Dean
Overmars Timo
Vaart, van der Benjamin
Woudenberg (K) Tije
   

 

Trainingsdagen en -tijden:

Maandag:  16.45-18.00 uur  Veld: 2A (kant Veld 1)

Woensdag: 17.45-19.00 uur  Veld: 1A (kantine deel)

Kwartier voor aanvang training aanwezig zijn

Keepertrainingdagen en -tijden:

Maandag: 19.00-20.00 uur  Veld: 6B (kant veld 4)

Trainer/Coach: Wesley van Duren Email: wesley.v.d@live.nl  Tel: 

Leider:  Rob van der Vaart Email: robvandervaart@yahoo.com Tel:

JO10 en JO11 Coƶrdinator: Robbert Tol Email: jeugdO11@roda23.nl 

 

 

 

Mededelingen

 

 

Laatste wedstrijd verslag

RKDES JO10-2 - RODA JO10-2 :

Wedstrijdverslag zaterdag 10 maart: JO10-2 uit tegen RKDES JO10-2

 

Na twee gewonnen wedstrijden waren de mannen gemotiveerd en vol zelfvertrouwen afgereisd naar Kudelstaart voor de wedstrijd tegen RKDES JO10-2. Het team ging snel van start en zette gelijk de druk erop bij de tegenstander. Een lange bal naar voren werd echter niet goed ingeschat, ging over Benjamin heen en daardoor kwam de spits alleen voor het doel kon RKDES de 1-0 scoren. Dit was tegen de verwachting in, maar daarna hervatte Roda direct weer met hetzelfde aanvallende spel. Helaas gebeurde hetzelfde daarna nog een keer en kon RKDES de 2-0 scoren. De mannen waren toen echt wakker geworden en de blik was wederom naar het doel van de tegenstander gericht. Na een mooie combinatie van achteruit werd Bauke in stelling gebracht, ging alleen op de keeper af en scoorde de welverdiende 2-1. De ban was gebroken. Het volgende doelpunt hing in de lucht en werd weldra wederom gescored door Bauke: 2-2. Maar wat onoplettendheid en miscommunicatie achterin leidde tot de 3-2.

Toch voelde het team dat ze meer konden en verplaatste het spel naar de helft van de tegenstander. Een aantal mooie combinaties en leidde tot grote kansen, maar de bal ging er niet in. Toch weer net een hand van de keeper, een been van de tegenstander, boven op de lat, een keer te veel overspelen, etc. Maar het regende mogelijkheden. Totdat Boaz eindelijk, na een klutssituatie voor het doel, de bal erin schoot en de ruststand op 3-3 bepaalde.

De 2e helft begon zoals de 1e helft, met een gelijke stand en met het spel voornamelijk op de helft van de tegenstander. Roda was duidelijk de betere, maar kon het niet omzetten in doelpunten. Wederom stond of de lat of een tegenstander in de weg. En als de bal er niet ingaat, dan wordt het opletten voor een lucky tegen doelpunt. Maar uit een corner kon David eindelijk de verlossing brengen door de 3-4 erin te knallen. Roda bleef de betere op het veld en na een mooi rush van Bodi gaf hij een assist op Boaz die de 3-5 kon scoren. Daarmee was de derde overwinning op rij een feit!

 
 
 
 
Hier adverteren?