De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

RODA JO11-1

Selectie JO11-1: 

Staand v.l.n.r: Kevin Schut (trainer/coach), Joris Olieman, Jayden Macnack, Steijn van Duijnhoven, Cas van Hijum, Max Ottenheim, Mylan Wouters en JP Nuijtemans (leider/coach)

Gehurkt: Alexander Siliakus, Daan Nuijtemans, Jaysean Obaje, Mert Saygili, Pablo Diaz Man en Mik Kroezen

 

Trainingsdagen- en tijden: 

Dinsdag: 17.45 tot 19.00 uur Veld 6B

Donderdag: 18.00 tot 19.00 uur Veld 6B

 

Trainer/coach: Kevin Schut, email: kevinschut@hotmail.com

Leider/coach: JP Nuijtemans, tel: 06-51823126, email: denuitjes@hotmail.com

 

Keepertrainingdagen en -tijden:

Maandag: 19.00-20.00 uur  Veld 6B

 

Ingeplande toernooien:

Zondag 7 januari 2018 - Snerttoernooi, Buitenveldert (ochtend): 1ste prijs

Maandag 2 april 2018 - K.S.V. Fortissimo veda bikes E Top internationaal toernooi, Ede (hele dag)

Zaterdag 9 juni 2018 - Toernooi RKAV Volendam (ochtend)

 

JO10 en JO11 Coördinator: Robbert Tol Email: jeugdO11@roda23.nl 

Mededelingen

 

Laatste wedstrijd verslag

Foresters de JO11-1 - RODA JO11-1 :

De Foresters JO11-1 - Roda ’23 JO11-1  2-4 (1-2)

JO11-1 stuurt De Foresters JO11-1 het Heilooeërbos in

Saturday Matchday!!! Met de wintersport, maar ook de Russische beer en de heersende griepepidemie hopelijk achter ons mocht er weer gevoetbald worden. De vrijwel fitte selectie van JO11-1 toog dit keer noordelijk de eigen provincie in. In Heiloo wachten de nog puntloze leeftijdsgenoten van de plaatselijke Foresters. Heerlijk weer, beter dan door menigeen verwacht, dus voor de wedstrijd werden de overbodige thermoshirts en handschoenen snel nog even op een hoop gegooid. 

Een sterk begin van Roda dat op het hoofdveld direct het initiatief naar zich toe kon trekken en de thuisploeg in de verdediging drukte. De duels werden gewonnen en de vrije man gezocht en gevonden. Lekkere combinaties waren het gevolg. Joris en Cas zaten kort op hun man en neutraliseerde elk mogelijk gevaar achterin en gaven Alex centraal verdedigend een rustige eerste helft. Ook op het middenveld heersten de kikkers met in eerste instantie Jayden en Pablo als blok in het midden. Voorin dartelden en slalomden Max en Jaysean op de vleugels langs hun tegenstanders om zodoende zichzelf of Daan in stelling te brengen. Een drietal kansen was het gevolg, maar steeds was het hun goede keeper die een sta in de weg bleek. Foresters zette daar niet zo veel tegenover in de eerste helft. De thuisploeg zette weinig tot geen druk en leek vooral op hun snelle spits en op standaardsituaties te rekenen. Met slechts anderhalve kans van hun kant was het wachten op een voorsprong voor Roda en die kwam er ook toen Max keurig de bal opzij legde en Daan met links afdrukte voor de 0-1. Roda ging door. Mert, Mik en Mylan kwamen het veld in en gingen verder op de ingeslagen weg. Daan ging alleen op het doel af, maar vond wederom de keeper op zijn weg en Jaysean had pech met zijn inzet. De voorsprong werd toch terecht verdubbeld nadat Mik attent een door de keeper losgelagen schot van Daan wist te verzilveren. Even later leek het zelfs 0-3 te worden, maar de wat warrig fluitende scheidsrechter liet zich beïnvloeden vanaf de zijlijn en keurde de treffer van Daan alsnog af. Vlak voor rust wist De Foresters zelfs nog voor de aansluitingstreffer te zorgen waardoor de spanning weer terugkeerde in de wedstrijd. 

Foresters kwam met andere plannen uit de kleedkamer en begon steeds meer het fysieke duel op te zoeken. Gelukkig nam Roda al snel weer meer afstand als Mert Daan diep stuurt die de bal snoeihard tussen de palen schiet:1-3. De wedstrijd lijkt gespeeld, maar Foresters zette nog een tandje bij en begon aan het betere duw en trekwerk. De scheidsrechter weet het ook af en toe niet helemaal meer, maar gelukkig weet 011-1 de groeiende irritaties te beteugelen en om te zetten in meer felheid en duelkracht. Het spelbeeld werd hierdoor wel wat gelijkmatiger en beide ploegen creëren kansen. Een schot van Mylan raakt de paal, Steijn redt prachtig gestrekt op een schot van een meter of 15, Jayden gooit zijn lichaam, ziel en zaligheid in de strijd om een schot te blokken en Roda ziet weer een schot van Cas gesmoord worden door een woud van benen. Mik gaat alleen op de keeper af, maar ziet Max over het hoofd. Foresters scoort toch opnieuw een “Anschlusstor”.  2-3 met nog een minuut of 5 op de stadionklok. Vooral langs de kant groeit de spanning; het zou toch niet he!? Gelukkig blijven de jongens wel rustig. Op links wordt prachtig opgebouwd na een inworp en weet Jaysean de strakke voorzet van Mik te promoveren tot doelpunt en de drie punten definitief aan Roda te laten.

Heerlijk en terechte overwinning voor Roda derhalve met een voorlopig gedeelde eerste plaats tot gevolg. Vooral behaald tegen de nummer 11 en 12 van de poule, dus lastig om in te schatten wat dit zegt. Volgende week weten we vast meer als we thuis voor het echie en op gras op herhaling gaan tegen medekoploper SDZ. 

Doelpuntenmakers: Daan 2, Jaysean 1 en Mik 1

 
 
 
 
Hier adverteren?