De laatste tweets

R.K.S.V. RODAī23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

RODA JO11-1

Selectie JO11-1: 


Achternaam Voornaam
Diaz Man Pablo 
Duijnhoven, van (K) Steijn
Hijum, van Cas
Kroezen Mik
Macnack Jayden
Nuijtemans Daan
Obaje Jaysean
Olieman Joris
Ottenheim Max
Silliakus Alexander
Wouters Mylan

 

Trainingsdagen en -tijden:

Dinsdag: 17.45 tot 19.00 uur Veld 6B

Donderdag: 18.00 tot 19.00 uur Veld 2A

 

Trainer/coach: Kevin Schut, email: kevinschut@hotmail.com

Leider/coach: JP Nuijtemans, tel: 06-51823126, email: denuitjes@hotmail.com

 

Keepertrainingdagen en -tijden:

Maandag: 19.00-20.00 uur  Veld: 6B (kant veld 4)

 

 

 

 

JO10 en JO11 CoŲrdinator: Robbert Tol Email: jeugdO11@roda23.nl 

Mededelingen

 

Laatste wedstrijd verslag

RODA JO11-1 - FC Aalsmeer JO11-1 :

Roda '23 JO11-1 - FC Aalsmeer JO11-1  2-0 (0-0)

Saturday Matchday! Na de eclatante, maar ietwat geflatteerde thuisnederlaag van vorige week tegen de voormalige club van San Marco, stond nu de streekderby tegen fusieclub FC Aalsmeer op het programma. Een inhaalwedstrijd voor de beker na de afgelastingen van vorige maand. Met dank aan orkaan Orphelia lag veld 4 er weer prima bij in het herfstzonnetje en ook de "lijnen" waren door de groundsmen strak op het 9x9 veld uitgelegd. 

Roda begon begon met een ietwat gehavende selectie aan de match. Jaysean was op het laatste moment ziek afgemeld en der bomber en de leidert verkozen een weekendje Barcelona, inclusief Barca-Malaga boven deze streekderby. Of zou de leidert politieke ambities in CataloniŽ hebben? Tegenover het missen van deze kanjers stond het officiŽle debuut van Mert, waardoor er toch nog 10 kikkers op het wedstrijdformulier konden worden gezet, want gelukkig was Pablo wel weer van de partij. 

De eerste paar minuten was het wat aftasten, maar daarna was het enkel eenrichtingsverkeer richting Aalsmeer doel. Net als vorige week direct een aantal kansen voor Roda, waar wederom onnauwkeurig mee omgesprongen werd. Mik schoot te wild of had zijn vizier onscherp staan en anderen wachtten weer te lang met schieten en overspelen of leken de bal in het doel te willen lopen. Beter gezegd, het was nogal rommelig. Roda dacht alleen richting doel en vergat vooral de ruimtes aan de zijkanten te benutten. Vrijwel elke bal werd de trechter ingespeeld, maar in die drukte voor het vijandelijke doel was het nogal lastig om een groen shirtje te bereiken. Geen doelpunten derhalve, kopballen van Alex en Joris ten spijt en alleen in het aantal corners werd een voorsprong bereikt. 
Aalsmeer zette daar vrijwel niets tegenover. Op een enkele counter na en een schot hoog over werd elke aanval door de Rodianen afgeslagen. Backs Mylan en Cas hadden hun tegenstander in hun zak en ook in het centrum had Alex verdedigend weinig moeite. Ook op het middenveld gaven Joris, Jayden en Pablo geen kansen weg dus de gasten kwamen de middenlijn amper over. Steijn had een rustig ochtendje en hoefde zich eigenlijk alleen bij doeltrappen in te zetten. Balbezit houden was een lastiger verhaal, ook omdat Aalsmeer met handen en voeten een Roda doelpunt wilde voorkomen. Ver in de eerste helft lijkt het geluk Roda toch een beetje toe te lachen als Mert onreglementair door de Aalsmeer goalie wordt gestopt. De scheids wijst gedecideerd naar de stip en Alex zet zich achter de bal. Zijn inzet mist echter overtuiging en precisie. Nog steeds de brilstand bij rust en tijd voor appeltjes met kaneel en komkommer en een donderspeech van Kevin. 

In Barcelona wordt intussen een kaarsje aangestoken en dat lijkt te helpen Roda over het dode punt heen te zetten. Laat in de tweede helft mag Mert een van de vele Roda corners nemen. Hij zet strak en laag voor bij bij de eerste paal waar Max er als de kippen bij is om het leder tussen de palen langs de keeper te plaatsen. Eindelijk de voorsprong en ondanks het hotsknotsbegoniavoetbal een terechte ook, dat natuurlijk wel. Binnen de minuut valt ook de 2-0. Eindelijk eens een fatsoenlijke aanval met twee een-tweetjes van Joris en Mik waarna Max in staat wordt gesteld het leder in het net te werken. Wedstrijd gespeeld. Zes uit twee voor de beker en een midweeks potje in Mijdrecht als afsluiter van deze poule op woensdagavond in het verschiet. Aalsmeer heeft twee keer verloren (0-3 en 0-6) van Argon, dus als het ietsje beter mag woensdag, graag. 

Doelpuntenmakers: Max 2

 
 
 
 
Hier adverteren?