De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

RODA JO11-1

Selectie JO11-1: 

Staand v.l.n.r: Kevin Schut (trainer/coach), Joris Olieman, Jayden Macnack, Steijn van Duijnhoven, Cas van Hijum, Max Ottenheim, Mylan Wouters en JP Nuijtemans (leider/coach)

Gehurkt: Alexander Siliakus, Daan Nuijtemans, Jaysean Obaje, Mert Saygili, Pablo Diaz Man en Mik Kroezen

 

Trainingsdagen- en tijden: 

Dinsdag: 17.45 tot 19.00 uur Veld 6B

Donderdag: 18.00 tot 19.00 uur Veld 6B

 

Trainer/coach: Kevin Schut, email: kevinschut@hotmail.com

Leider/coach: JP Nuijtemans, tel: 06-51823126, email: denuitjes@hotmail.com

 

Keepertrainingdagen en -tijden:

Maandag: 19.00-20.00 uur  Veld 6B

 

Ingeplande toernooien:

Zondag 7 januari 2018 - Snerttoernooi, Buitenveldert (ochtend): 1ste prijs

Maandag 2 april 2018 - K.S.V. Fortissimo veda bikes E Top internationaal toernooi, Ede (hele dag)

Zaterdag 9 juni 2018 - Toernooi RKAV Volendam (ochtend)

 

JO10 en JO11 Coördinator: Robbert Tol Email: jeugdO11@roda23.nl 

Mededelingen

 

Laatste wedstrijd verslag

Nieuw West United SV JO11-1 - RODA JO11-1 :

Nieuw West United JO11-1 1 - Roda '23 JO11-1   1-0 (1-0)

Saturday Matchday. Nog twee wedstrijden te gaan en het is retespannend deze competitie. Roda staat weliswaar fier bovenaan, maar met vandaag het potje tegen de nummer vier en volgende week nummer twee WV-HEDW voor de boeg is het allesbehalve beslist. Eerder deze week werd op woensdag eerst nog even een goede generale neergezet. Bij Buitenveldert werd weer het minitoernooi winnend afgesloten met overwinningen tegen Buitenveldert JO11-1 en 2 en een combi van AFC JO11 1 en 2. Maar hoe zat dat ook alweer met een goede generale? Iets met resultaten uit het verleden en garanties... En dan ook nog tegen een ploeg waar voor de beker van werd verloren. Nipt en niet helemaal terecht, maar toch. 

Roda was gewaarschuwd en trok 11 man sterk (en Pablo als toeschouwer) met aanhang richting het voormalig westelijk tuindorp Osdorp. Eerst nog even langs het rugby stadion en het cricketveld om het niet al te uitnodigende complex van die Gastgeber op Sportpark Ookmeer te bereiken. Met goede koffie, dat dan dan weer wel. Nog enige onzekerheid op welk welk veld er gaat worden gespeeld, maar na veel gesleep met doelen valt de keuze op het snelle en omtraliede kunstgrasveld. Niet echt gezellig voor de vaste toeschouwersschare dat een plekje aan het veld zoekt, maar de afstand is letterlijk en figuurlijk groter dan anders. 

Zoals wel eerder dit seizoen werd al snel een achterstand bereikt. Een van hun middenvelders mag vrij opkomen, schiet strak en hard op doel waardoor Steijn blij mag zijn zijn vuisten er nog achter te krijgen. De rebound is helaas een prooi voor de tegenstander die droog en zeker afmaakt: 1-0 en Roda loopt achter de feiten aan en komt dit ook niet meer te boven. Nog een grote kans voor rust voor de blauwwitten. Een vrije trap wordt van ver op doel geschoten en komt op wonderbaarlijke wijze op de paal terecht. Het houdt de hoop voor de Rodianen levend. De laatste fase van de eerste helft kruipt Roda wat uit haar schulp. Alex had eerder al zijn schot overgetikt gezien en een bal van Daan miste kracht, maar verder was het weinig opzienbarend. Kampioenstress wellicht? Nog een kansje voor Daan, weggestuurd door Mert. Helaas naast. Het schuurt en het kraakt bij Roda. Het wil niet en het mag niet. Waterwijk uit van de najaarscompetitie lijkt zich te herhalen. Steijn krijgt verder weinig te doen. Nieuw West doet niet aan opbouwen en gooit alles lang. Eigenlijk is dit potje niet om aan te gluren. Achterin staat het zoals altijd goed met Alex, Cas, Joris en Mylan. Kansen worden dan ook nauwelijks weggegeven, maar dat geldt voor beide kanten. Vanaf het middenveld wordt het lastiger. Gewoon naar een groene spelen zou je zeggen, maar het zit er gewoon niet in. Jaydan en Mert buffelen op het middenveld en voorin doen Daan, Jaysean, Max en Mik hun uiterste best om hun tegenstander de baas te zijn. Er is echter te weinig rust en te weinig overzicht. Toch nog een kans. Mik tikt de bal langs de keeper, maar met een uiterste reflex haalt de goalie de bal nog achter zich vandaan. Roda gaat meer en meer tegen zichzelf voetballen. Er wordt gemopperd tegen alles en iedereen. De tegenstander helpt vanzelfsprekend ook niet mee. Wat wil je ook met een wannabe Diego Simeone langs de kant? Maar dat geheel terzijde. Nog een laatste mogelijkheid dan. Daan mag alleen op de keeper af. Net op dat moment fluit de scheidsrechter af voor een Nieuw West speler die kermend naar de grond is gegaan. Het mag echt niet vandaag!

Volgende week moet het dan gaan gebeuren. Thuis tegen WV-HEDW wordt in een rechtstreeks duel het kampioenschap beslist. De dood of de gladiolen dan maar. De gasten hebben aan een gelijkspel genoeg. Roda moet winnen en kan bij een gelijkspel of verlies derde of zelfs nog vierde worden. Het kan daarom alle support gebruiken. Zaterdag 26 mei, aanvang: 9:00 uur op veld 4. Komt allen!

 
 
 
Datum: 7 en 8 april, geen afkeuringen
 
Veld: Afgelast: Schaduw:
Veld 1: Nee Nee
Veld 2: Nee Nee
Veld 3: Nee Nee
Veld 3A: Nee Nee
Veld 3B: Nee Nee
Veld 4: Nee Nee
Veld 4A: Nee Nee
Veld 4B: Nee Nee
Veld 5: Nee Nee
Veld 5A: Nee Nee
Veld 5B: Nee Nee
Veld 6: Nee Nee
 
Algehele afgelasting: cat. A: Nee         cat. B: Nee
 
 
 
Bekijk gehele programma >>
Klik op de tijd voor meer informatie.
 
Datum Wedstrijd Tijd
26 mei RODA JO11-1 - WV-HEDW JO11-1 09:00u
 
 
 
 
Hier adverteren?