De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

RODA MO17-1

Seizoen 2018 - 2019

Jasmijn van den Brekel

Hester Flach

Lisa le Grand

Ilse Heij

Liset Heij 

Britt Köhler

Sarah Kremer

Zoë Mashart

Nisrine el Moussaoui

Victoriya Shemetava

Demi Sol 

Indy Sol

Lilly Steudel

Jenna Velgersdijk

Sam de Vries

Samantha Wallenburg 

Leiders: Gert Heij en Manon Velgersdijk 

Trainer: Jack Bloemberg 

Trainingen:
maandag:  19:00 - 20:00 uur op KG veld 2B (kant veld 3) 
woensdag: 19:00 - 20:00 uur op KG veld 2B (kant veld 3) 
 

http://www.roda23.nl/Uploaded_files/Zelf/Organisatie/tc-18-19-trainingsschema-roda-23-versie-002-29-08-18-3ef338.dd2599.pdf

Wedstrijdsecretaris: Hans Mommer

E-mail: wedstrijdenvrouwen@roda23.nl


 

 

Klik hier om naar de website van de KNVB te gaan.

Laatste wedstrijd verslag

RODA MO17-1 - VVC MO17-2 :

2018-12-15.  Roda MO17/1 – Vvc MO17/2. 5-1 (4-0)

Einde jaar 2018, dus het sporten van de kids is klaar. Zo niet voor mijn meiden van de MO17/1, deze hadden vandaag hun laatste wedstrijd dit jaar zo ook hun laatste wedstrijd in de najaarscompetitie. Omdat ik niet was ingedeeld om te scouten, had ik tijd om de wedstrijd te bekijken. Of het verstandig was?, qua weerstemperatuur niet, voor mijn meiden is het natuurlijk wel leuk als hun trainer komt kijken. En ik doe het graag, ook om voor mijzelf te bekijken wat ik kan toevoegen aan oefeningen voor de trainingen. 

De wedstrijd was in de eerste helft, goed verzorgt. Het team stond goed, en er was rust. Nog niet optimaal, maar er worden door de meiden stappen gemaakt. Met de snelle spitsen voorin, kon er regelmatig op snelheid via steekpasses door de verdediging van VVC geslopen worden. Zo werd een ruststand behaald van 4-0 en kon er opgewarmd worden. Een slappere, en onrustige rommelige 2e helft . Vooral het middenveld liet het lopen en zo kon VVC meer kansjes creëren. Het werd wel elke keer door de verdedigsters onder leiding van Ilse opgelost worden, maar niet meer met rustig voetbal. Nadat Roda nog op 5-0 kwam, werd het nog rommeliger. Niet nodig, gewoon blijven voetballen en elkaar vinden, niet paniekerig wegschieten en ook wel de bal vooral zelf willen door erin te gaan en niet maar afwachten totdat de bal bij de speelster is. Zo moest de verdediging ten koste van een overtreding weer ingrijpen. Deze kans werd prima ingeschoten door een specialiste die keepster Jenna kansloos liet. Zo werd de eindstand van 5-1 bereikt. Er waren nog voldoende kansen aan Roda zijde, alleen of hij werd gekeerd of afgekeurd door een prima leidende scheidsrechter. 

Zo eindigt het team verdienstelijk op een 7e of 8e plaats (afhankelijk wat FC Aalsmeer nog doet).
Petje af voor deze meiden, als een 1e jaarsteam, met ook nog meiden die eigenlijk onder 15 catagorie horen te spelen. Tegen veel 2e jaarsteams waarin ook regelmatig speelsters zaten van onder 19. Als je dan het fysieke verschil ziet mogen de meiden trots zijn op dit resultaat. Geen enkele keer afgedroogd met hoge scores, meestal was het maar miniem verlies,  geen angst en proberen met voetbal, wilskracht en inzet goede resultaten te scoren. Na in totaal 14 wedstrijden zijn de meiden zich langzaam aan het doorontwikkelen. De één meer en sneller dan de ander, maar dat maakt niet uit, ze doen het met elkaar. Ze gaan meer en meer het spelletje snappen en begrijpen dat het als team beter gaat dan dat je het individueel moet doen. Na zoveel trainingen zie ik een ieder beter worden, niet alleen voetballend maar ook op het persoonlijke vlak zijn deze meiden aan het groeien, het zelfvertrouwen word groter waardoor ze meer durven in wedstrijden en zijn erg leergierig. Na de winterstop gaan we het weer oppakken, de eerste trainingen natuurlijk in het teken van veel fysiek loop- en krachtwerk en aanvullend met veel Positietrainingen. Meedoen met het Happy Fibes voetbal 2019 toernooi bij Roda, tegen 2 meidenteams en zelfs 1 jongensteam ( goede leerschool). Ik heb zin om het voorjaarsseizoen met deze meiden, samen met hun coach en teambegeleidster tot een mooi eind te brengen. Ik heb de beslissing al genomen om komend seizoen 2019/2020 wederom dit team op te pakken als trainer. 
Nu eerst even de winterstop en op woensdag 9 januari weer starten. Voor mijn meiden, de teambegeleiding en de ouders, fijne kerstdagen en een mooi gezellige jaarwisseling.

Jullie trainer Jack

 
 
 
Datum: Afgelastingen zondag 17 maart
 
Veld: Afgelast: Schaduw:
Veld 1: Nee Nee
Veld 2: Nee Nee
Veld 3: Ja Ja
Veld 3A: Ja Ja
Veld 3B: Ja Ja
Veld 3.1: Ja Ja
Veld 3.2: Ja Ja
Veld 3.3: Ja Ja
Veld 3.4: Ja Ja
Veld 4: Ja Ja
Veld 4A: Ja Ja
Veld 4B: Ja Ja
Veld 5: Ja Ja
Veld 5A: Ja Ja
Veld 5B: Ja Ja
Veld 6: Nee Nee
Veld 6.1: Nee Nee
Veld 6.2: Nee Nee
 
Algehele afgelasting: cat. A: Nee         cat. B: Nee
 
 
 
Bekijk gehele programma >>
Klik op de tijd voor meer informatie.
 
Datum Wedstrijd Tijd
30 ma. Alliance 22 MO17-2 - RODA MO17-1 16:00u
 
 
 
 
Hier adverteren?