De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

RODA JO19-1 (zo)

Voorlopige teamindeling 2018/19

(Voor de aanvang van de competitie kunnen er nog verschuivingen plaatsvinden)

Abswoude van              Robert
Bakker Koen
Boot Sander
Dekker Milan
Enden van den Charly
Engel Melroy
Ferdinandusse Filip
Giltay Jeremy
Groenland Marc
Helsloot Fabian
Kelleman Sammy
Martins Lourenco
Mieras Mike
Mulier Jordanie
Teitsma Geert
Veen van Jason

Leider:

Marcel van Bennekom

 

Trainer:

Marcel van Bennekom

Mededelingen

Trainingen:

Maandag:     19.30 - 20.30 uur      veld 2A

Woensdag:   21.00 - 22.00 uur      veld 2A

Laatste wedstrijd verslag

RODA JO19-1 (zo) - VVW JO19-1 :

Na een lange winterpauze met diverse oefenwedstrijden was het vandaag de aanvang van de voorjaarscompetitie en promotiepoule voor de JO19-1 zondag. Op zaterdag nog even genoten van de tweede helft van de overwinning van de JO19-1 zaterdag op AFC. Altijd lekker om van deze club te winnen.

Kon de JO19-1 zondag dit een mooi vervolg geven tegen VVW uit Wervershoof? Clubkleuren van de tegenstander geel/zwart maar omdat zij de shirts vergeten waren traden zij aan in mooie rode reserveshirts van Roda. Omdat Charly niet aanwezig was stond Jim op doel.

De tegenstander was duidelijk niet van plan om de verdediging van Roda onder druk te zetten en loerde op de counter. Zodoende konden Melroy, Mark en Robert de bal rustig achterin rond spelen en op die manier trachten de spitsen in stelling te brengen. Dat lukte na 7 minuten en hierdoor kon Jeremy Jordanie in stelling brengen en die passeerde de keeper 1-0. Na 15 minuten was er een prachtige aanval over vele schijven die door Jeremy van buiten de zestien met een schuiver in de uiterste hoek werd afgemaakt 2-0. Hierna werd het Roda spel wat slordiger en nadat Robert met een fantastische sliding een doorbraak had verijdeld, keeper Jim een “Onanaatje” deed die door de tegenstander keurig naast geschoten werd was het toch VVW dat tegen scoorde 2-1. Voor rust werd de orde weer hersteld uit een corner van Mark bij de tweede paal die door Jordanie werd binnen gewerkt 3-1.

Na rust hetzelfde spelbeeld, VVW speelde iets verder vooruit waardoor er grote gaten vielen op het middenveld en VVW langzamerhand wat overwicht en kansjes  kreeg. Roda speelde ongeconcentreerd en slordig waardoor het publiek licht nerveus werd. Dat de 3-2 viel was dan ook geen verrassing. Uiteindelijk werden de mouwen toch weer opgestroopt en werd een prachtige vrije trap van Jeremy keurig binnengekopt door Laurenco 4-2.  Evenals een aantal weken geleden werd de score in de laatste minuten nog even opgehoogd door Melroy die op de middenlijn aan een solo begon en nadat hij 5 spelers voorbijgelopen was de keeper passeerde 5-2 en Milan die een mooie  aanval bekroonde met een geplaatste bal binnenkant voet in de kruising. Eindstand 6-2.

Een goede start van de promotiepoule al zal gezien de uitslagen van de andere wedstrijden dit waarschijnlijk niet de sterkste tegenstander van deze competitie zijn. Er is dus nog wel wat werk aan de winkel voor Marcel en de mannen om het goede niveau vast te houden en niet te verslappen zoals vandaag in een deel van de tweede helft.

Jim bedankt voor het invallen.

Michael

Foto's van Claudia

 
 
 
Datum: Afgelastingen zondag 17 maart
 
Veld: Afgelast: Schaduw:
Veld 1: Nee Nee
Veld 2: Nee Nee
Veld 3: Ja Ja
Veld 3A: Ja Ja
Veld 3B: Ja Ja
Veld 3.1: Ja Ja
Veld 3.2: Ja Ja
Veld 3.3: Ja Ja
Veld 3.4: Ja Ja
Veld 4: Ja Ja
Veld 4A: Ja Ja
Veld 4B: Ja Ja
Veld 5: Ja Ja
Veld 5A: Ja Ja
Veld 5B: Ja Ja
Veld 6: Nee Nee
Veld 6.1: Nee Nee
Veld 6.2: Nee Nee
 
Algehele afgelasting: cat. A: Nee         cat. B: Nee
 
 
 
Bekijk gehele programma >>
Klik op de tijd voor meer informatie.
 
Datum Wedstrijd Tijd
24 ma. RODA JO19-1 (zo) - Forza Almere JO19-1 12:00u
 
 
 
 
Hier adverteren?