De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

RODA JO19-1 (za)

Voorlopige teamindeling 2018/19

(Voor de aanvang van de competitie kunnen er nog verschuivingen plaatsvinden)

Amghar el Yettefti Adil
Baretta Thomas
Barlage Jimi
Boersma Benjamin
Boogaard van den       Bart
Bousatta Kamil
Canjels Nick
Colin Elanio
Drenth Sergio
El Otmani Sabir
Heeren Caril
Hetli Soufiane
Klomp Philip
Mensah Raymond
Ossendrijver Max
Prins Kane
Riffi Amir
Schouten van Jesse
Steinhart Thomas
Zahir Kiomars

 

 

Trainers: Dohan Karacaer

 

Leiders:

Jeroen van den Boogaard

Mededelingen

Trainingen:

Maandag:     20.00 - 21.00 uur      veld 1B

Dinsdag:       19.00 - 20.15 uur      veld 6A

Donderdag:  19.00 - 20.30 uur      veld 2A

Laatste wedstrijd verslag

RODA JO19-1 (za) - Cambuur L. JO19-1 :

Vorige week probeerde de JO19-1 nog Kaap Hoorn te ronden tegen Hollandia. Met windkracht 8 schuin over het veld en gebrek aan zeemanschap en zeilkunsten mondde dat uit in een dramatische nederlaag van 7-0. Verder zal ik er geen woorden meer aan vuil maken want vandaag staat Cambuur Leeuwarden op het programma. Aan de uitwedstrijd op gras in een piepklein dorpje net boven Leeuwarden hebben we goede herinneringen. Toen zegevierde de JO19-1 met 2-3 na een spannende wedstrijd. Dus vandaag beloofde weer een aardig potje te worden.

Roda dat zich wilde revancheren van de blamage van de vorige week en de voorsprong op Cambuur behouden dat met slechts 3 punten achter op de ranglijst zich bij winst naast Roda zou kunnen nestelen. Cambuur nam het initiatief en startte met zeer verzorgd voetbal en speelde de bal gecontroleerd rond, zoekend naar openingen. Roda stond goed en gaf weinig ruimte weg en probeerde vanuit de omschakeling snel diepte te zoeken bij Amir of Thomas. Cambuur zat er echter steeds heel kort op en wist de angel eruit te halen. Na een kleine 10 minuten was het Amir die in de zestien werd aangespeeld en van achteren onderuit leek te worden gehaald. Alles wat voor Roda was schreeuwde om een penalty maar de scheids liet doorspelen terwijl Amir geblesseerd op de grond bleef liggen. Terwijl iedereen riep om de bal even uit te schieten schakelde Cambuur snel om en speelde een dieplopende middenvelder in die de spits wist te bereiken en de bal net langs de zich strekkende Caril kon spelen. Terwijl je verwacht met een penalty op voorsprong te komen sta je ook nog eens met 0-1 achter. Een beetje zuur gevoel houden we er wel aan over maar het spel ging al weer verder. Roda herpakte zich en wist de aanvallen van Cambuur over de vleugels goed te weerstaan en er met mooie combinaties regematig gevaarlijk uit te komen. Helaas tot de rust zonder doelpunt. In de rust liet Dohan het team zelf eerst overleggen waarna gezamenlijk de tactiek werd besproken voor de tweede helft. Deze gaf een zelfde beeld als de eerste waarbij het Cambuur was dat de bal rondspeelde zoekend naar openingen over de velugels. Helaas was het al na 4 minuten raak na een voorzet van links die Jesse probeerde te blokken maar waarbij de bal daardoor met een boogje over Kane panklaar op het hoofd van de dankbare spits viel. een beetje ongelukkige snelle 0-2 maakte het er voor Roda niet rooskleuriger op.

Toch gaven de mannen niet op en bleven de vrije man in de diepte zoeken. Met wat versterking erbij kreeg Roda steeds meer vat op de wedstrijd en maakte via een kopbal van Thomas S. de aansluitingstreffer in de 74e minuut. Door met meer druk vooruit te spelen en wat meer risico te nemen gingen de mannen op zoek naar de gelijkmaker. Cambuur bleef echter gevaarlijk over de vleugels, een voorzet ging maar rakelings via de paal naast en Roda kroop door het oog van de naald. In de 85e minuut werd de spits van Cambuur in het centrum ingespeeld en werd op het laaste moment door Bart tegen gehouden en liet zich vallen. De scheids trok direct rood en Roda moest door met 10 man. Ondanks de man minder waren de laatste minuten voor Roda dat met man en macht via twee corners probeerde er nog een gelijkspel uit te slepen. Zelfs keeper Caril ging mee naar voren maar het mocht niet meer baten. Toen de scheidsrechter na het bijtrekken van enkele minuten blessuretijd afblies stond de 1-2 eindstand op het bord.  

Jammer mannen. 

groet Jeroen

    

 
 
 
Datum: Afgelastingen zondag 17 maart
 
Veld: Afgelast: Schaduw:
Veld 1: Nee Nee
Veld 2: Nee Nee
Veld 3: Ja Ja
Veld 3A: Ja Ja
Veld 3B: Ja Ja
Veld 3.1: Ja Ja
Veld 3.2: Ja Ja
Veld 3.3: Ja Ja
Veld 3.4: Ja Ja
Veld 4: Ja Ja
Veld 4A: Ja Ja
Veld 4B: Ja Ja
Veld 5: Ja Ja
Veld 5A: Ja Ja
Veld 5B: Ja Ja
Veld 6: Nee Nee
Veld 6.1: Nee Nee
Veld 6.2: Nee Nee
 
Algehele afgelasting: cat. A: Nee         cat. B: Nee
 
 
 
Bekijk gehele programma >>
Klik op de tijd voor meer informatie.
 
Datum Wedstrijd Tijd
23 ma. Roda 46 JO19-1 - RODA JO19-1 (za) 15:00u
30 ma. Zeeburgia JO19-1 - RODA JO19-1 (za) 16:15u
 
 
 
 
Hier adverteren?