De laatste tweets

R.K.S.V. RODA´23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

RODA JO15-6

Voorlopige teamindeling 2017/18

(Voor de aanvang van de competitie kunnen er nog verchuivingen plaatsvinden)


Bay Koert Finn
Benaali Faissal
Buskermolen Sem
Chi Jay
Kochx  (K) Henri
Leeuwen Milan
Mawla  (K) Cristino
Ngwa Mbonlah
Obaje Pharrell
  Ryan
Oudenallen Ruben
Rheenen Floris
Schadae Tim
Shahho Lucas
Themen Noah

Trainer: Michel van Leeuwen: afmelden voor de training graag in de groepsapp. Mocht Michel afwezig zijn dan neemt Jan Buskermolen de training over.

Leider: Michel van Leeuwen

Trainingen: dinsdag van 17.00 - 18,15 uur op Kunstgrasveld 1B. - vrijdag van 19.00 - 20.00 uur. op Kunstgrasveld 6B.

Informatie: 

 

 

 

Mededelingen

Wedstrijdverslag van Jay Chi

Hallo ik ben Jay en ik ga vertellen over de wedstrijd van 1 oktober tussen mijn team, Roda JO15 6, en een iets hoger team van Pancratius.

De wedstrijd begon in de middag, om 15:00. Het was zware wedstrijd. Als je er meer over wilt weten, lees dan gauw verder!

De eerst helft begon vrij slecht: we hadden al binnen een kwartier 3 punten tegen. De tegenpartij was heel sterk, daardoor hadden ze snel die 3 doelpunten gemaakt. Wij probeerden meer te verdedigen, om niet meer punten tegen te krijgen. Maar helaas hebben zij toch nog 2 doelpunten gemaakt voor de rust. Wij hadden een paar mooie kansen om te scoren, zo had ik een keer geprobeerd om te scoren. Ik mikte de bal in de hoek, maar helaas was het niet gelukt… Toen was het rust.

In de rust vertelde ons coach Michel, dat wij door moesten zetten. Hij zei dat de tegenpartij sterk is, maar dat wij nog beter kunnen spelen. Na het drinken begon de wedstrijd weer.

De tweede helft begon ook niet zo goed, omdat ze binnen 5 minuten een doelpunt hadden gemaakt. Daarna speelden we steeds beter alleen kregen we toch een doelpunt tegen, de tegenpartij stond nu 7-0 voor. Maar toen kwam er een goede kans voor ons. Door een goede voorzet van een middenvelder, maakte Mo een mooi doelpunt. De wedstrijd is geëindigd met 7-1 voor de tegenpartij.

-----

Verslag van: Faissal Benaali

Hallo! Dit verslag gaat over de wedstrijd die we speelden op zondag 24 september 2017. In dit verslag ga ik vertellen hoe de wedstrijd was gegaan en vertel ik natuurlijk ook de eindstand. Wil je meer weten? Lees dan gauw verder!

Om 10.00 in de ochtend speelden we tegen: Waterwijk JO15-5. Helaas kwamen er 5 spelers niet maar toch deden we het best wel goed.

De eerste helft: We waren met 12 man in totaal. Ik begon in de wissel omdat ik me niet erg lekker voelde. De wedstrijd begon en binnen 10 minuten hadden ze al een goal gemaakt. Dat werd vervolgd door nog een goal binnen 15 minuten. Daarna hadden ze weer gescoord en dus stond het 3-0 voor Waterwijk. Aan het einde van de eerste helft werd er helaas weer gescoord door Waterwijk.

Rust:De coach vertelde ons dat we een beetje te aardig speelden. We moesten er dus echt voor gaan. Ik mocht in het veld en ik stond links midden. De meeste kregen een andere positie en we besproken hoe we dit moesten gaan aanpakken. Wij geven nooit op, al verliezen we met 8-0. Dan gaan we er tenminste voor. We dronken ondertussen wat en toen ging het fluitje af.

De tweede helft: We stonden op het veld. Het fluitje ging en de wedstrijd ging weer verder. We deden heel erg ons best en het ging wel goed. Toen was er een hoekschop. Ik stond vrij voor het goal en Tim schoot. Ik rende naar de bal en gaf hem een flinke trap en de bal ging recht op het goal af en zat in de rechterhoek. Na dat goal had iedereen weer hoop en we waren weer terug. Daarna volgde Tim met een mooie goal vanuit de 16. Na het goal van Tim heeft Annabel gescoord en om het af te maken schoot Tim een prachtige vrije trap van wel 25 meter afstand en die zat mooi afgemaakt in het goal. We hadden helaas nog maar 1 minuut en we zette alles op alles, maar er was te weinig tijd om nog 1 goal te maken. Toen de wedstrijd was afgelopen waren we allemaal heel erg blij dat het ons toch was gelukt. En dit moeten we alle wedstrijden in ons hoofd houden: WE GEVEN NOOIT OP!!!

 

Laatste wedstrijd verslag

 
 
 
 
Hier adverteren?