De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

RODA JO15-6

Voorlopige teamindeling 2017/18

(Voor de aanvang van de competitie kunnen er nog verchuivingen plaatsvinden)


Bay Koert Finn
Benaali Faissal
Buskermolen Sem
Chi Jay
Kochx  (K) Henri
Leeuwen Milan
Mawla  (K) Cristino
Ngwa Mbonlah
Obaje Pharrell
Mulay Ryan
Oudenallen Ruben
Rheenen Floris
Schadae Tim
Shahho Lucas
Themen Noah

Trainer: Michel van Leeuwen: afmelden voor de training graag in de groepsapp. Mocht Michel afwezig zijn dan neemt Jan Buskermolen de training over.

Leider: Michel van Leeuwen

Trainingen: dinsdag van 17.00 - 18,15 uur op Kunstgrasveld 1B. - vrijdag van 19.00 - 20.00 uur. op Kunstgrasveld 6B.

 

 

 

 

Mededelingen

Verslag Mohannad Hejazi

13 mei 2018 Roda '23 - Sporting Martinus

Deze dag begon allemaal bij de kleedkamer om 11:25 toen hadden we de opstelling en tactiek besproken. Daarna gingen we naar het veld en Sporting Martinus mocht aftrappen. We begonnen niet heel scherp en kwamen na een tijdje op 0-1 achterstand. We deden heel erg ons best om een goal te maken maar we waren nog steeds niet wakker. Maar vlak voor rust wisten we weer hoe we moesten voetballen en scoorde Sem een prachtige goal laag in het onderhoek. 

Het is rust. We hadden heel wat te bespreken.

We gingen weer naar het veld en we gaven niet zomaar op want na een tijdje scoorde Sem de 2-2. Maar na dat goal van Sem gingen we wat beter samenwerken en de tegenstander wist niet meer wat ze moeten doen maar toen opeens schiet Mo de bal in de kruising en maakt de 3-2. Vanaf toen ging het heel soepel en zowat elke schot ging erin. Sem maakte weer de 4-2. Bo rent en schiet mooi hoog tussen de palen en maakt de 5-2, Mo legt de bal voor Pharrel en Pharrel wou voorzetten maar de bal ging gewoon in het goal! De tegenstander was uitgeput en gaf op en Bo maakte vlak voor het eindsignaal de 7-2.

We hebben er voor gevochten & ons verdediging zat overal zowat tussen,we gaven ons dus niet zomaar op.

Eindstand 7-2!

------------------------------

Verslag Milan van Leeuwen

15 april DSS - Roda'23
,
Vandaag ga ik jullie vertellen over de wedstrijd van vanochtend. Vandaag speelden we tegen DSS in Haarlem, maar we moesten allemaal vroeg op want we speelden al om 9:00 uur. Voor de wedstrijd gaf Michel ons nog een goede peptalk en na de warming-up begonnen we aan de wedstrijd.

We begonnen de wedstrijd, de tegenstander mocht aftrappen. Maar we begonnen al heel stroef en na een ongelukkige actie schoot de tegenstander de bal er in waardoor het 1-0 werd.
Even later gingen we weer verder de tegenstander kwam bij de 16 door een ingooi waardoor de speler de bal van 20 meter de bal in de kruising schoot waardoor we 2-0 achterkwamen, en onze tegenstander was nog niet klaar (de scheidsrechter gaf uit het niets een strafschop omdat het zogenaamd hands was).
De tegenstander schoot hem er in en toen was het 3-0.
Toen begonnen wij het leek net alsof we net wakker waren geworden. We waren heel gevaarlijk, de tegenstander trapte de bal weg, maar Milan onderschepte die en speelde die op Bo, deze maakte een grandioze actie en schoot op doel waarbij de keeper de bal half redden en Sem hem er snel inschoot de 3-1 was daar. 

In de tweede helft waren wij voetballend veel en veel beter, aangezien de tegenstander al dacht dat ze hadden gewonnen. Na een goede vrije trap van Tim benutten Sem deze kans op grandioze wijze door in een keer de bal over de keeper heen te schieten. we kregen weer hoop. Maar we stonden nog niet eens klaar of hij lag alweer in ons doel 4-2. Toch lieten we onze kop niet hangen en gingen gewoon vol in de aanval door en zette alles op alles om nog een puntje te kunnen pakken. Na een heel hard schot van Sem en een blunder van de keeper van DSS kwamen we plots weer terug 4-3.
We zijn blijven knokken tot de laatste seconden maar helaas konden we het niet tot een goed einde brengen en het bleef helaas 4-3

Ik wil alle mijn teamgenoten bedanken voor deze leuke wedstrijd aangezien we tegen spelers zaten die allemaal een jaartje ouder waren en ook al hebben we niet gewonnen we hebben laten zien waar we voor staan. Ik ben heel trots op ons team en volgende week beter. Op naar die drie punten

-------------------------------

Verslag Ruben van Oudenallen

18 maart Roda’23 JO15-6 - SDZ

Het was koud in het begin. We hadden de wind mee de eerste helft. We begonnen niet heel scherp waardoor er door een fout van de scheids op 0-1 achterstand kwamen. Daarna werd het door een goeie voorzet van mohannad 1-1 die wordt in geschoven door Annabel. Toen was de rust aangebroken. Na een kwartier gingen we weer door en waren we opnieuw niet scherp. Door een niet oplettende verdediging was het 1-2… daarna gingen we alles of niets en werd het door een niet al te lekkere weggewerkte bal 1-3. Einde wedstrijd, helaas verloren. Volgende keer beter.

Ruben van Oudenallen.

------------------------------

Verslag Faissal Benaali

11 maart KDO - Roda '23 JO15-6

Hallo! Dit verslag gaat over de wedstrijd die we speelden op zondag 11-03-2018. In dit verslag ga ik vertellen hoe de wedstrijd was gegaan en vertel ik natuurlijk ook de eindstand. Wil je meer weten? Lees dan gauw verder!

Rond 10:30 in de ochtend speelden we tegen KDO. We verzamelden om 9.25 uur en deden een warming-up. Daarna begon de wedstrijd.

Het fluitje ging. Het duurde niet lang en Tim scoorde een doelpunt rechts boven in het goal. We deden harder ons best en daarna vervolgde Sem met een goal. Nadat Sem had gescoord scoorde ik een doelpunt via een hoekschop. We waren heel blij en vonden het nu al een hele leuke wedstrijd. En ja hoor, Tim scoorde alweer met een prachtig afstand schot. Sem rende vanaf het midden naar het goal en had nu weer een goal gemaakt. Daarna hadden we een hoekschop waar Jay had gescoord. We wisten nu al dat we sowieso gingen winnen. Maar er is natuurlijk geen 1 wedstrijd waar Mo nog niet heeft gescoord en kun je verwachten wat hij nu deed. Van rechts buiten kapte hij iedereen af, 1 met een panna de ander met een schaar, en rende naar het goal en schoot super hard. En de bal zat er in. Het stond nu 7-0 voor Roda. Het fluitje ging en nu hadden we rust.

Tijdens de rust dronken we wat en bespraken niet veel. Want het stond immers 7-0 en gingen bijpraten over de mooiste goal die werd gemaakt. Toen kwam de scheidsrechter en we zouden gaan beginnen met de 2de helft.

Het fluitje ging. KDO speelde nu stukken beter, maar wij deden dat ook. Niet veel later scoorde Pharrell. Nu stond het 8-0 Dat werd vervolgd door een assist van Mo waarin ik scoorde, links in de hoek. Nadat we hadden gescoord probeerde Mo een goal te maken en dat was ook geslaagd, want het stond nu 10-0 voor Roda. Sem stond achter en wou ook graag scoren, en dat lukte ook door een penalty. Kort daarna scoorde Tim alweer en stond het nu 11-0. Het leek wel alsof ze geen keeper hadden! Maar toen gebeurde er iets heel vreemds. We kregen een vrije trap en deze wou Lucas afmaken met een rebound. Lucas rende naar de bal en riep dus ‘LOS’. Niemand keek op maar Lucas schoot snel en de bal zat erin. We waren blij en liepen naar ons eigen helft, maar de scheidsrechter keurde het doelpunt af!!! Blijkbaar mocht je volgens hem geen ‘LOS’ roepen, wat trouwens helemaal nergens op slaat, dus stond het nog steeds 11-0. Maar gelukkig kon ik nog net een mooi doelpunt maken voor het einde van de wedstrijd en was de eindstand 13-0.

-----------------------------------------

Verslag Ruben Oudenallen

4 Februari 2018 Roda 23 JO15/6 – Legmeervogels JO15/4

Zondag om 10 uur speelden wij op een winderig sportpark de wedstrijd tegen Legmeervogels.

Het was een zeer koude scherpe wind. Na de aftrap waren we nog niet scherp en kwamen we op een 0-1 achterstand. Toen kwam er uit de kluts de bal bij Sem en scoorde hij. Daarna ging het wat beter. Toen kregen we een corner een legde Jay hem terug Ruben en die gaf hem voor. Toen kwam de bal alweer bij Sem terecht en die schoot hem binnen. En daarna was het rust. Na een pep talk van Michel gingen we weer beginnen. Eerst liep het wat stroef maar toen gaf Mohamnad een voorzet na een goeie actie en de bal belande bij Jay en die schoof hem er goed in. Maar we waren er nog niet en toen kwam er een lange bal op de linksbuiten van legmeer en die schoof hem helaas binnen 2-3. Maar we lieten de koppen niet hangen en gingen door en toen scoorde Lucas een mooie 2-4. Tussendoor was er ook nog een klein incidentje met Milan en de linksbuiten. Maar dat werd sportief opgelost met een handje en ene vrije trap voor legmeer. Degene die bij legmeer de vrije trappen nam schoot de bal heel mooi maar helaas voor hun ging de bal op de lat. Was wel even schrikken. Aan het eind van de wedstrijd in de laatste minuten gingen we nog even door en scoorde Annabel met een mooie solo de 2-5. Daarna scoorde Floris ook nog. Einde wedstrijd. 2-6 een mooie overwinning.

Gr Ruben

-----------------

Verslag Floris Rheenen

3 december Roda '23 - AFC

Vandaag moesten we thuis tegen AFC, de nummer twee van onze competitie.

Vergeleken met ons zaten er echt een paar reuzen in het team van de tegenstander, maar toch begonnen we vol goede moed aan de wedstrijd. Binnen een minuut stond het echter 0-1. Dus deden we er een schepje bovenop. Al snel kregen we een penalty die Tim goed inschoot: 1-1. Nu begon de wedstrijd pas echt. Het werd 2-1 door een doelpunt van Faissal na een mooie voorzet van Mo. Het was af en toe knokken om de bal, we moesten hard werken maar dat loonde wel want voor rust werd het zelfs 3-1 door een doelpunt van Floris na een prachtige opbouw via Ryan en Mo. En vlak voor rust belandde een schot van Tim via een tegenstander in het doel, dus gingen we de rust in met 4-1.

Na de rust probeerde de tegenstander op allerlei manieren langszij te komen maar het lukte ze niet. Ook wij kregen nog kansen. Het werd 5-1 door een strafschop die Tim er weer prima inschoot. En vervolgens werd het ook nog 6-1 doordat onze aanvallers voorin aan het jagen waren, de tegenstanders daar flink van in de stress raakten: een verdediger schoot de bal heel hard tegen een eigen speler, waarna de bal de hoek in verdween. GOOAAALLLLL

----------------------------

Verslag: Ryan Mulay

26 november Sporting Martinus - Roda '23

First half
The match started off slow on the wet and muddy pitch with a quick downpour.  Within the first 20 minutes we banged a goal and got the momentum of the match going. We had many shots that were on target and were caught, stopped by the keeper or just barely out of the goal box . After that we kept the pressure on offense and continued the match on their half of the field with multiple attacks. We had a quite a few corner kicks that almost resulted in goals but didn't. Before the second half we scored another goal and stayed strong with the defense. We rarely let them get near our goal.

2nd half
In the second half we started off strong again with a consistent attack and conceded an unlucky goal after the ball was taken from Sem as he was doing an excellent job covering the goal.  Besides that our defense was on point the whole match. Then Mo pulled the most beautiful rainbow out of nowhere and had a perfect cross, but sadly it didn't end with a goal. We then scored another goal and finished out the match with a 3-1 win for Roda. Everyone played hard and had a dirty kit to prove it.

Good job boys.

------------

Verslag:?

12 november sv. De Meer - Roda '23

------------

verslag: ?

29 oktober Roda'23 - SDZ

----------------

Verslag: Finn Koert

8 oktober Roda '23 - Koninklijke HFC

Hallo ik ben finn koert en ik ga jullie vertellen over de wedstrijd van 8 oktober tegen HFC

de eerste helft begon gelijk al heel goed we hadden heel snel al twee goals van Mo daarna had Ryan nog een goal en SDZ ook voor de rust was het dus al 3-1 voor ons.

In de rust vertelde coach Michel ons dat het heel goed ging maar we hadden nog niet gewonnen. In het begin van de tweede helft ging het minder goed maar na een tijdje had Tim twee goals gemaakt. Aan het einde had Bo ook nog een heel mooi goal bij een corner.

De eindstannd was dus een hele mooie 6-1 ! 

---------------------

Verslag: Jay Chi

1 oktober 2017 Pancratius Rksv - Roda '23 

Hallo ik ben Jay en ik ga vertellen over de wedstrijd van 1 oktober tussen mijn team, Roda JO15 6, en een iets hoger team van Pancratius, ……. De wedstrijd begon in de middag, om 15:00. Het was zware wedstrijd. Als je er meer over wilt weten, lees dan gauw verder!

De eerst helft begon vrij slecht: we hadden al binnen een kwartier 3 punten tegen. De tegenpartij was heel sterk, daardoor hadden ze snel die 3 doelpunten gemaakt. Wij probeerden meer te verdedigen, om niet meer punten tegen te krijgen. Maar helaas hebben zij toch nog 2 doelpunten gemaakt voor de rust. Wij hadden een paar mooie kansen om te scoren, zo had ik een keer geprobeerd om te scoren. Ik mikte de bal in de hoek, maar helaas was het niet gelukt… Toen was het rust.

In de rust vertelde ons coach Michel, dat wij door moesten zetten. Hij zei dat de tegenpartij sterk is, maar dat wij nog beter kunnen spelen. Na het drinken begon de wedstrijd weer.

De tweede helft begon ook niet zo goed, omdat ze binnen 5 minuten een doelpunt hadden gemaakt. Daarna speelden we steeds beter alleen kregen we toch een doelpunt tegen, de tegenpartij stond nu 7-0 voor. Maar toen kwam er een goede kans voor ons. Door een goede voorzet van een middenvelder, maakte Mo een mooi doelpunt. De wedstrijd is geëindigd met 7-1 voor de tegenpartij.

---------------------

Verslag: Faissal Benaali

24 september 2017 Roda '23 - Waterwijk asc

Hallo! Dit verslag gaat over de wedstrijd die we speelden op zondag 24 september 2017. In dit verslag ga ik vertellen hoe de wedstrijd was gegaan en vertel ik natuurlijk ook de eindstand. Wil je meer weten? Lees dan gauw verder! Om 10.00 in de ochtend speelden we tegen: Waterwijk JO15-5. Helaas kwamen er 5 spelers niet maar toch deden we het best wel goed.

De eerste helft: We waren met 12 man in totaal. Ik begon in de wissel omdat ik me niet erg lekker voelde. De wedstrijd begon en binnen 10 minuten hadden ze al een goal gemaakt. Dat werd vervolgd door nog een goal binnen 15 minuten. Daarna hadden ze weer gescoord en dus stond het 3-0 voor Waterwijk. Aan het einde van de eerste helft werd er helaas weer gescoord door Waterwijk.

Rust: De coach vertelde ons dat we een beetje te aardig speelden. We moesten er dus echt voor gaan. Ik mocht in het veld en ik stond links midden. De meeste kregen een andere positie en we besproken hoe we dit moesten gaan aanpakken. Wij geven nooit op, al verliezen we met 8-0. Dan gaan we er tenminste voor. We dronken ondertussen wat en toen ging het fluitje af.

De tweede helft: We stonden op het veld. Het fluitje ging en de wedstrijd ging weer verder. We deden heel erg ons best en het ging wel goed. Toen was er een hoekschop. Ik stond vrij voor het goal en Tim schoot. Ik rende naar de bal en gaf hem een flinke trap en de bal ging recht op het goal af en zat in de rechterhoek. Na dat goal had iedereen weer hoop en we waren weer terug. Daarna volgde Tim met een mooie goal vanuit de 16. Na het goal van Tim heeft Annabel gescoord en om het af te maken schoot Tim een prachtige vrije trap van wel 25 meter afstand en die zat mooi afgemaakt in het goal. We hadden helaas nog maar 1 minuut en we zette alles op alles, maar er was te weinig tijd om nog 1 goal te maken. Toen de wedstrijd was afgelopen waren we allemaal heel erg blij dat het ons toch was gelukt. En dit moeten we alle wedstrijden in ons hoofd houden: WE GEVEN NOOIT OP!!!

Laatste wedstrijd verslag

 
 
 
Datum: 7 en 8 april, geen afkeuringen
 
Veld: Afgelast: Schaduw:
Veld 1: Nee Nee
Veld 2: Nee Nee
Veld 3: Nee Nee
Veld 3A: Nee Nee
Veld 3B: Nee Nee
Veld 4: Nee Nee
Veld 4A: Nee Nee
Veld 4B: Nee Nee
Veld 5: Nee Nee
Veld 5A: Nee Nee
Veld 5B: Nee Nee
Veld 6: Nee Nee
 
Algehele afgelasting: cat. A: Nee         cat. B: Nee
 
 
 
Bekijk gehele programma >>
Klik op de tijd voor meer informatie.
 
Datum Wedstrijd Tijd
27 mei RODA JO15-6 - Ouderkerk JO15-5 10:00u
 
 
 
 
Hier adverteren?