De laatste tweets

R.K.S.V. RODA´23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

RODA JO15-6

Voorlopige teamindeling 2017/18

(Voor de aanvang van de competitie kunnen er nog verchuivingen plaatsvinden)


Bay Koert Finn
Benaali Faissal
Buskermolen Sem
Chi Jay
Kochx  (K) Henri
Leeuwen Milan
Mawla  (K) Cristino
Ngwa Mbonlah
Obaje Pharrell
Odzic Pavle
Oudenallen Ruben
Rheenen Floris
Schadae Tim
Shahho Lucas
Themen Noah

Trainers:

Dhr. Buskermolen

Dhr van Leeuwen

Leiders:

Dhr. Buskermolen

Dhr. van Leeuwen

 

 

Mededelingen

Trainingen:

Dinsdag: 17.00 - 18.15 uur KG veld 1B (kant KG 2)

Vrijdag: 19.00 - 20.00 uur KG veld 6B (kant veld 4)

 

Laatste wedstrijd verslag

RODA JO15-6 - Ouderkerk JO15-5 :

Aan het begin van de training van vrijdag werd door de trainers gezocht naar een middel om de jongens van de JO15-6 scherp te krijgen. Hiervoor moesten de jongens op gympen en op de fiets komen. Gevreesd werd voor een zware looptraining in het Amsterdamse Bos.....Ze moesten 18.50 uur aanwezig zijn. Ondanks de vrees was iedereen op tijd...De jongens werden getracteerd op alternatieve doping.

Zondag bleek dat de alternatieve doping geholpen had, want de jongens waren scherp, wilden winnen en pepten elkaar op. Het enige dat fout zou kunnen gaan was dat de scheidsrechter verkeerde beslissingen zou nemen.

De hoofdcoach had de hele zaterdag gebruikt om de opstellingen, maar vooral wissels te bepalen. Gelukkig was het team compleet, dus kon hij zijn strijdplan uitvoeren. De tegenstander was Ouderkerk, altijd lastig. 

Dat de jongens scherp waren bleek al in de eerste minuut, Didier gaf een dieptepass waar Daan op door liep en hij scoorde een prachtig doelpunt. De toon was gezet. Er werd lekker getikt. Stef, Appie, Kostas en Steven maakte de één na de andere driehoek. Ouderkerk kon niets inbrengen. Achterin stond het ook als een huis. Matthijs, Joris, Max N, Kelvin en Max v. G. leken onpasseerbaar. En als ze al gepasseerd werden, dan was er altijd nog Dylan die zijn doel schoon hield. De ruststand was 1-0.

Vol goede moed kwamen de jongens uit de kleedkamer. Ze wilden winnen. Ruben en Nick stonden steeds scherp. Uit wederom een dieptepass van Didier scoorde Nick een fantastische goal. Felle protesten van Ouderkerk omdat Nick buitenspel zou staan werden niet gehonoreerd. Hun "eigen" vlagger hield de vlag naar beneden. Het leek een kwestie van tijd dat er nog meer doelpunten zouden komen. Er volgden ballen op de lat, afzwaaiers en nog meer oogstrelende acties op de helft van Ouderkerk. Helaas werd dit niet met doelpunten beloond.

Inmiddels waren Luuc en Jelle in de verdediging neergezet en zij deden dat alsof hun leven er van af hing. Ze onderschepten veel ballen en zorgden voor een goede opbouw van achteruit.Toch was er één moment van minder scherpte, waardoor Ouderkerk de aansluitingstreffer kon maken, De laatste minuten waren daarom superspannend. Met kansen over en weer. Dit werd Ruben bijna teveel (of was het de warmte?). Max v. G. kwam er daarom nog in voor hem, waardoor de druk op Ouderkerk bleef.

Uiteindelijk werd de wedstrijd verdiend gewonnen met 2-1. De  alternatieve doping van vrijdag had zijn werk gedaan!
Ook bij de coaches :-)

 
 
 
 
Hier adverteren?