De laatste tweets

R.K.S.V. RODAī23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

RODA JO17-2 (za)

Voorlopige teamindeling 2017/18

(Voor de aanvang van de competitie kunnen er nog verchuivingen plaatsvinden)


Barneveld, van DaniŽl
Deets Ozaires
Dongen, van Diego
Eijsvogels Lennard
Gerrits Nick
Habing Youri
Hart, 't David
Kragtwijk Jamie
Leerkes Nick
Oerle, van (K) Lars
Reuvenkamp Dion
Schilder Derk
Tavares da Silva Rocco
Uwamahoro Ibrahim
Vandoros Niclos

Trainers:

Ridwan Schouten

Leiders:

Ridwan Schouten

 

Mededelingen

Trainingen:

Dinsdag: 18.15 - 19.30 uur KG veld 1B (kant KG 2)

Donderdag: 18.00 - 19.30 uur KG veld 1B (kant KG 2)

 

Laatste wedstrijd verslag

SVW 27 JO16-1 - RODA JO17-2 (za) :

Afgelopen zaterdag stond de belangrijke beker wedstrijd op het programma van de JO16-1. De achtste finales tegen de eerste klasser SVW'27 JO16-1. Voor beide teams een hele goede mogelijkheid om een belangrijke prijs te behalen. 

Door verschillende oorzaken stond de JO16-1 afgelopen zaterdag met 12 spelers op het veld. Keeper nog geschorst, dus altijd lastig om een goede vervanger te regelen. Daar waar Lars ons de laatste 3 wedstrijden had geholpen. Was het vandaag door de tijd en afstand onderling niet mogelijk. Op vrijdag avond dan toch een vervanger gevonden voor Nick. Jay Nagtegaal was bereid om ons uit de brand te helpen. 

De wedstrijd begon voor RODA desastreus. Wel geprobeerd om in balbezit op de helft van de tegenstander te spelen. Maar het was te onrustig aan onze kant Veel balverlies. Dus ook weer te veel energie kwijt om de bal te veroveren. Nou moet ik zeggen dat het veld ook niet echt mee zat. Een bol veld aflopend richting de dug out. Al snel kwam RODA achter te staan vanuit een hoekschop. De bal kregen we niet weggewerkt. We stonden ook niet goed op het moment van de hoekschop. 1-0 achter. Iets wat de laatste tijd heel weinig was gebeurd. RODA bleef aandringen op het doel van de tegenstander, maar kreeg gewoonweg de bal er niet in. Over naast verdediger of doelman in de weg....De 1-0 bleef de stand tot aan de rust. 

Na de rust duidelijk de opdracht om te blijven jagen en werken om het doelpunt te maken. Het spel bleef onrustig. Onderling gewoon te veel balverlies. Dan blijft het billen knijpen.Helemaal als er later ook nog eens een penalty wordt gegeven. Voor de tegenstander de grootste kans om verder uit te lopen. Voor ons gelukkigerwijs kwam de bal op de paal terecht. Ook door goed keeperswerk van Jay. Die een zeer belangrijk zou gaan worden tijdens deze beker wedstrijd. Na deze bal op de paal kwam er geloof bij de ploeg van RODA dat er wat te halen viel. En eindelijk heel laat in de tweede helft kwam daar de 1-1. Hierdoor begon de ploeg om twee gedachten te hinken. Voluit voor de winst gaan of toch gaan voor de penalty's. Wat RODA ook nog probeerde de laatste minuten. Een schot op doel die er bijna in zat.  EEn extra doelpunt kwam er niet meer. 

Penalty's moest het antwoord geven op wie er door gaat naar de kwart finale van de beker. 

Het begon goed voor RODA. Meteen de tweede penalty werd gestopt door Jay. Voor de rest gingen alle ballen raak. De laatste in de serie van vijf ging helaas voor RODA hoog over. Billen knijpen nu. Om en om een penalty nemen. het leidde tot een misser van de tegenstander ver naast. Kans om verder te komen door de penalty raak te schieten gestopt. Spanning weer uit eindelijk was het Jay die opnieuw de bal wist stoppen en was het Jeremy die ons door schoot naar de kwart finales. 

Jay heeft ons afgelopen zaterdag hardstikke goed geholpen. Dankzij zijn hulp staan we nu in de kwart finale tegen Houten JO16-1 op 22 april om 15:00 uur. 

Alle mogelijkheden staan nu open om de halve finale te berieken. We bekijken het wedstrijd voor wedstrijd. De mogelijkheid is aanwezig om twee prijzen te pakken. We gaan het zien. 

Eerst de kwart finale wedstrijd....Dan zien we wel verder. 

 
 
 
 
Hier adverteren?