De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

RODA JO14-1 (zo)

Staand van links naar rechts:

Joris van de Sande (Trainer), Michael Groen (coach), Mayara Engel, Kick van de Meent, Daniël Stelzer, Oliver Lensink, Milan Bergschneider, Finn Webster, Kay Teurlings, Sander Born (coach)

Staand van links naar rechts:

Quinten Tekke, Onno Bos, Dani Dijkman, Dayan Ait-Aïssa, Joshua Boom, Owen Poort, Peter Roest, Beau Leenders, Branco Born

 

Trainers:

Sander Born

Michael Groen

Joris van de Sande

Leiders:

Sander Born

Michael Groen

Linda Ait-Aïssa-Nooij

 

 

 

 

Mededelingen

Trainingen:

Woensdag: 19.00 - 20.00 uur KG veld 2A (kant KG1)

Vrijdag: 19.00 - 20.00 uur KG veld 6A (kant P plaats)

 

 

 

 

 

Laatste wedstrijd verslag

Legmeervogels JO15-2 - RODA JO14-1 (zo) :

Zondag 19 november 2017 9.15 uur verzamelen de mannen en de dame van de JO15-3 zich keurig op tijd bij Legmeervogels voor de kampioenswedstrijd. Temperatuur graad of 6 en een stevige wind die recht over het veld blaast. Een afwisseling van zon en wolken met een regenbui op de loer. Goede warming up dus ze zijn er klaar voor. Hoe anders gaat het bij de tegenstander. Zij komen om 10 uur het veld op en wilde nog een uitgebreide warming up gaan doen. De scheidsrechter besloot echter direct te starten.

Kampioenswedstrijden zijn meestal niet de allerbeste en het begin van Roda tegen de wind in was dan ook erg rommelig. Na een kwartier werd het overwicht echter omgezet in een 0-1 voorsprong door een fraaie goal van Onno. Hierna bleef het meer heen en weer trappen dan goed voetballen maar na een goede pass van Peter werd Joshua binnen de zestien onderuit gehaald. De penalty werd onberispeijk binnen geschoten door Onno.

Na rust kwam Roda sterk uit de startblokken binnen 1 minuut maakte Dani de 0-3 en Peter even later de 0-4. Met wind mee voetballen is soms toch even wat lekkerder. Hierna werd het allemaal weer wat rommelig maar Oliver was er in de rebound als de kippen bij om de 0-5 binnen te tikken toen de bal via de keeper en de lat weer het veld in kwam. Hierna geloofde Roda  het wel en maakte de vogels er 1-5 van. Ook werden de paal en lat bij invalkeeper Marlon getest maar die bleken van prima kwaliteit. Het slotakkoord was echter weer voor Roda doordat Onno de 1-6 en 1-7 maakte. De scheidsrechter vond het wel prima zo en floot af. Het kampioenschap van de JO15-3 was een feit. 

Na afloop direct door naar Roda waar onder bezielende leiding van Rob Feenstra de bloemen werden overhandigd aan begeleiding en spelers. Na de taart en de AA was het tijd voor de "balkonscene" op de trap voor de foto. 

De eerste kampioen van Roda '23 in het seizoen 2017-1018 is een feit. Ook dank aan sponsor Tekke voor de kleding en aan alle ouders die week in week uit bij de thuis- en uitwedstrijden aanwezig zijn. Tevens dank aan Brad en Marlon voor het invallen omdat onze keeper Daniel geblesserd is.

Hoe kan je trouwens al zo snel kampioen worden? Als je een najaars competitie start met 10 teams en de KNVB in al haar wijsheid en waarschijnlijk op verzoek van enkele teams er 3 teams uithaalt en er geen ander team voor in de plaats zet dan ben je al snel klaar. Is dat leuk, nee niet echt want dan ben je dus op 19 november al klaar met de competitie. KNVB zou dit soort kleine poules niet moeten willen en hier verder op moeten ingrijpen om dit te voorkomen. De volgende officiele bekerwedstrijd staat pas gepland op 17 december. We gaan de komende weken wat oefenwedstrijden spelen om het ritme te behouden.

Mannen en dame een fraaie reeks van 6 wedstrijden met slechts 1 gelijkspel en 5 fraaie overwinningen heeft tot dit kampioenschap geleid. Inzet, discipline, een goede opkomst op trainingen en steeds beter voetbal hebben dit mogelijk gemaakt. Ga zo door in de voorjaarscompetitie.

 

 

 

 
 
 
Datum: 7 en 8 april, geen afkeuringen
 
Veld: Afgelast: Schaduw:
Veld 1: Nee Nee
Veld 2: Nee Nee
Veld 3: Nee Nee
Veld 3A: Nee Nee
Veld 3B: Nee Nee
Veld 4: Nee Nee
Veld 4A: Nee Nee
Veld 4B: Nee Nee
Veld 5: Nee Nee
Veld 5A: Nee Nee
Veld 5B: Nee Nee
Veld 6: Nee Nee
 
Algehele afgelasting: cat. A: Nee         cat. B: Nee
 
 
 
Bekijk gehele programma >>
Klik op de tijd voor meer informatie.
 
Datum Wedstrijd Tijd
 
 
 
 
Hier adverteren?