De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

RODA JO15-2

Voorlopige teamindeling 2018/19

(Voor de aanvang van de competitie kunnen er nog verschuivingen plaatsvinden)


Buskermolen Sem
Gisbergen Jan
Hartog Ryan
Helder van den Oscar
Hijum van Mats
Kockx (K) Henri
Leeuwen van Milan
Lensink Oliver
Muilwijk Roy
Mulay Ryan
Oudenallen van  Ruben
Rheenen van Floris
Schadae Tim
Shahho Lucas
Wiegers Reza

Training

Dinsdag   17.15 - 18.15 (KG veld 1)

Vrijdag    18.00 - 19.00 (KG veld 1)

 

Trainer / Coach

Michel van Leeuwen / Mobiel: 0624207935 / email: micheltax01@gmail.com

Afmelden voor een training/wedstrijd dan graag persoonlijk en tijdig afmelden bij Michel in de app/bellen. Niet in de groepsapp.

 

 

Mededelingen

poule 2e klasse 3  
Nr Team Voorkeurstijd
- Buitenveldert JO15-4M 14:15
- DCG JO15-2 11:30
- KDO JO15-2 09:30
- Kon. HFC JO15-4 12:30
- Nieuw Sloten sv JO15-1 10:00
- Overbos JO15-2 10:30
- RKDES JO15-1 10:00
- RODA 23 JO15-2 12:00
- SDZ JO15-2 09:30
- VVA/Spartaan JO15-2 10:00
- WV-HEDW JO15-4 09:00
- ZSGOWMS JO15-2 11:30

 

wedstrijdverslag 1 - Henry Kockx

Heemraad vs Roda '23 - zaterdag 8 september 2018Deze wedstrijd was de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen en het team moest een beetje wennen aan elkaar. Omdat Michel er niet bij kon zijn, moest Jan het roer over nemen. De wedstrijd was begonnen. Heemraad kreeg een paar kansen maar de verdediging zat er goed tussen. Aan de andere kant probeerde Reza en Oliver er langs te komen maar hun verdediging was snel een stond goed. Maar rond de helft van de eerste helft pakt Floris de bal af van de tegenstander en rent langs de zijlijn, dan bereikt hij Sem die de bal snoeihard het net in schiet. 0-1! De rest van de wedstrijd krijgt Roda weinig kansen, behalve een kans van Sem die toch net van de lijn wordt gehaald. Heemraad in tegenstelling krijgt wel een heleboel kansen, en dat leidt net voor rust tot de gelijkmaker.

1-1, dat is de eindstand voor de rust. Jan wisselt een beetje en er wordt nog wat gedronken. Dan begint de tweede helft.

De tweede helft begon net zo als de eerste helft, een beetje moeizaam. Heemraad weet daarvann te profiteren en maakt (met toch wel wat hulp van de lijnrechter) de 2-1. Daarna stort het eigenlijk in elkaar voor Roda, die nog wel proberen om aan te vallen maar eigenlijk niet verder komen dan de middenlijn. En Heemraad blijft maar aandringen en dat wordt beloond met de 3-1. De 4-1 komt uit een hoekschop die bij de tegenstander die hem dan perfect in de kruising weet te schieten, niet te houden. Dan is iedereen bij Roda er eigenlijk wel klaar mee en door een foutje bij het uitschieten wordt die moeizaamheid keihard afgestraft. Roda weet dan toch nog wel een beetje vol te houden en blijft het ook wel bij een 5-1. Dat was het wedstrijdverslag van Amstelveen Heemraad tegen Roda '23

-------------------------------------

Wedstrijdverslag 2 - Milan van Leeuwen

Roda’23 JO15-2 - RKAVIC JO15-1 woensdag 12 september 
Hallo allemaal, vandaag ga ik jullie vertellen over de bekerwedstrijd Roda’23 JO15-2 tegen RKAVIC JO15-1
We gingen naar het veld na een goeie peptalk in de kleedkamer van onze coach Michel gingen we met alle vertrouwen de wedstrijd in. Heemraad nam de aftrap en al snel scoorde Sem de 1-0. De aftrap wordt genomen en door een misverstand tussen de verdediging en de keeper wordt het uit het niets 1-1, maar we gingen door en al snel wordt dat beloond door nog een doelpunt van Sem waardoor het 2-1 wordt. We wouden meer en we gingen er na de aftrap gelijk weer op af. De tegenstander kon niet tegen ons op en al snel scoorde Sem ook nog de 3-1. Na de rust gingen we weer met zijn allen het veld, maar het leek alsof we niet echt wakker waren en al snel werd het 3-2. We moesten weer aan de bak, we zouden dit niet weg gaan geven en na een voorzet van Jan schoot Sem hem heel hard op de paal, maar gelukkig stond Tim daar om hem er via de paal in te schieten 4-2. De wedstrijd ging verder en wij waren de sterkste, na een pass van Jan gebruikte Floris goed zijn lichaam en na een schot ging hij er via de tegenstander in het doel. Even later kwam Floris weer voor het doel en schoot hij hem er goed in. Het hoogtepunt van deze wedstrijd was toch wel het laatste doelpunt, na geweldig samenspel van Lucas en Floris door een driedubbele een-twee kwam de bal bij Sem door een fantastische voorzet en kon hij hem niet missen de 7-2 was daar en dat was ook het eindresultaat. Het team was heel goed en ben ook vooral trots op ons, na de nederlaag van zaterdag hebben we ons er toch overheen kunnen zetten en in de kleedkamer was het ook een feestje. Dit was het verslag van de wedstrijd Roda’23 tegen RKAVIC. Uitslag 7-2.

-----------------------

Wedstrijdverslag 3: Ruben van Oudenallen

Roda'23 Jo 15/2 - sc buitenveldert Mo 15-4  zondag 16 september

We begonnen aan de wedstrijd. Heel erg scherp waren we niet. De tegenstander wel. We waren overdonderd door de felheid van de meiden. Al gauw was het 1-0 en daarna de 2-0. 2 voor buitenveldert, 0 voor ons. We werden aan het einde van de 1ste helft wat scherper en na een mooie onderschepping van Sem werd het 2-1. Rust, even tijd om uit te rusten en wat te drinken. 2de helft. Scherp moesten we zijn. Dit gebeurde half, waardoor we weer een goal tegen kregen die ervoor zorgde dat het 3-1 stond. Daarop kwam weer de 4-1. Kom op dacht ik. Even doorzetten jongens. Sem was wel scherp en was ondanks de vele verdedigers toch in een goeie positie om te schieten. BAM, 4-2. Daarna even later, ging Sem door zijn enkel en moest gewisseld worden. Andere manier van voetballen moesten we verzinnen. Oeps, 5-2. Het was een soort domino. Omstebuurt scoorde we, want Reza was alert en schoot de 5-3 binnen. Toen was het 6-3 vanaf de aftrap. Focus, en uit de kluts werd de bal ingeschoten door Ryan. Hierop volgde weer de 7-4 van hun. Laatste 5 minuten. We geloofde er nog in ookal was het zwaar. En ja Reza was alweer alert en schoot de 7-5. Even later was het afgelopen. 7-5 voor sc buitenveldert. Jammer, volgende wedstrijd opnieuw kansen.

-----------------------

Wedstrijdverslag 4: Lucas Shahho

Roda'23 Jo 15/2 - SDZ JO15-2  zondag 30 september

We begonnen de wedstrijd goed en hadden gelijk veel kansen die er allemaal helaas niet ingingen. Een doelpunt van Tim en de assist van Sem kwamen we na 20 min. 1-0 voor. Maar de tegenstander (SDZ) was scherp en maakte daarna gelijk de 1-1. Door een ongelukkige paas die recht in de in voeten van de tegenstander kwam passeerden ze de keeper en maakte 1-2. Zo gingen we ook de rust in. Daar bespraken we ook wat er fout ging en deden ook een paar wissels. De 2de helft was begonnen en we zakten allemaal een beetje in maar de tegenstander niet en wisten daardoor de 1-3 te maken. Na weer wat gemiste kansen van ons maakte de tegenstander in tegendeel wel hun kansen af en scoorden zo ook de 4-1 dat uitijndelijk ook de eindstand werd. Hopelijk kunnen we volgendeweek wel de 3 punten pakken tegen Overbos.

-------------------------------

Wedstrijdverslag 5: Mats van Hijum

Overbos JO15-2 - Roda’23 JO15-2 zondag 7 oktober

We gingen naar het veld met het vertrouwen dat dit de eerste 3 punten van de competitie zouden worden. Het eerste kwartier van ons was goed. Een paar goede kansen, Sem schoot zelfs nog op de paal. Maar doordat wij onze kansen niet afmaakte sloegen zij toe: 1-0 achter. Snel daarna werd het 2-0. 5 minuten daarna werd het zelfs 3-0. Maar we lieten onze koppen niet hangen en we knokten terug. Na een ingooi werd Reza diep gestuurd en maakte hij hem heerlijk af: 3-1. De kansen bleven komen en Sem maakte dan ook de 3-2. Het stond zo goed als weer gelijk en we hadden weer vertrouwen in de wedstrijd. Maar helaas kregen we net voor de rust de 4-2 tegen. Met deze stand gingen we dan ook de rust in. In de rust gaf Michel ons een peptalk zodat we vol vertrouwen de 2de helft ingingen. Helaas kregen we in de 2de helft snel een goal tegen door een fout in de verdediging. Maar nog steeds lieten we onze koppen niet hangen. Hierdoor maakte Sem dan ook de 5-3. Even later maakten we ook de 5-4 via Reza. De tijd begon te dringen en hierdoor moesten we wat aanvallender spelen. Ook begon iedereen moe te worden en hierdoor werden de ruimtes en gaten groter. Na een ingooi kregen we dan ook een doelpunt tegen. Nu moesten we helemaal alles of niets gaan spelen om nog met punten naar huis te gaan. Sem maakte toen ook nog de 6-5, maar helaas was dit net niet genoeg. Volgende wedstijd weer nieuwe kansen. Hopelijk gaan we dan wel met de 3 punten naar huis.

---------------

Wedstrijdverslag 6: Tim Schadae

ZSGOWMS- RODA 23 zondag 23 september

We begonnen om 11:30 aan de wedstrijd, in het begin van de wedstrijd begonnen we wat slapjes. Ook was onze conditie op dat moment niet op zijn best. We hadden die trainingen daarvoor nog veel geoefend op onze conditie, ook hadden we een deel van de warming-up aangepast en geoefend met het geven van een goede schouderduw. We stonden al gauw 1-0 achter. Het werd al snel 2-0 voor zsgowms. Het was een erg goeie ploeg maar na die twee doelpunten deden we al wat meer ons best voor de drie punten. Het werd 2-1. En vlak daarna maakte we de 2-2. De eerste helft was voorbij. In de kleedkamer hadden we goed besproken hoe de wedstrijd tot nu toe was verlopen, klaar voor de tweede helft! Maar het ging slechter dan verwacht. Ze maakte al snel 3-2. En op dat moment ging het als domino, 4-2 achter. Daarna maakte ze 5-2. Langzaam werden we steeds zwakker. Het werd 6-2. We konden uiteindelijk nog een doelpunt maken. We maakte 6-3. Maar al gauw maakte zij er een doelpunt achter aan, 7-3. De wedstrijd was bijna afgelopen en er was niks meer te winnen voor ons. Net voor de eindfluit maakte ze de 8-3. Einde wedstrijd het was een goeie partij, het was ons jammer genoeg niet gelukt om de 3 punten te pakken.

------------------------

Wedstrijdverslag 7: Oscar van den Helder

D.C.G. – Roda ‘23 28 Oktober 2018

Roda ’23 mocht de aftrap voor de eerste helft nemen. We speelde de bal goed rond en schoven op naar voren. We houden de eerste minuten goed balbezit. Het gaat daarna gelijk op en beide teams hebben goede kansen. Daarna krijgt DCG een goede actie aan de linkerkant(vanaf Roda doel gezien) en een speler loopt langs de achterlijn en schiet de bal langs Henry in het goal. Na een paar minuten en veel acties geeft Reza de bal voor en na een schermutseling om de bal weet Sem de bal in de touwen te schieten. Een paar acties later loopt Floris goed door op de keeper en weet dan de bal te onderscheppen en scoort, de stand is dan 1-2. Net voor de rust let Roda niet goed op en de links midden van DCG loopt door en weet met een volley over de keeper te scoren. We gaan de rust in met een 2-2 tussenstand.

We gaan goed de 2e helft in en we zetten veel druk, Reza heeft een schot voorlangs en een minuut later ligt hij wel in het goal. Het is een spannende wedstrijd. Ik weet niet wat er gebeurde maar in 5 minuten onoplettendheid geven we de wedstrijd uit handen. Ze lopen weer langs de rechter kant langs de achterlijn en geven voor en ze scoorden. Na nog 2 doelpunten staan we 5-3 achter en sommige geloofde niet meer in de overwinning. Bij het 5e doelpunt werd er gevlagd voor buitenspel, maar dat werd genegeerd. Er waren een paar zware overtredingen die wel een kaart waard waren en ook 3 handsballen, waarvan een in het strafschopgebied. Net voor tijd werd door doorzetten nog een doelpunt gemaakt door Sem die langs de keeper schoot. Roda had nog een paar goede kansen maar de scheids floot af.

Eindstand 5-4. Weer geen 3 punten. Jammer had niet gehoeven.

Laatste wedstrijd verslag

 
 
 
Datum: Afgelastingen zondag 17 maart
 
Veld: Afgelast: Schaduw:
Veld 1: Nee Nee
Veld 2: Nee Nee
Veld 3: Ja Ja
Veld 3A: Ja Ja
Veld 3B: Ja Ja
Veld 3.1: Ja Ja
Veld 3.2: Ja Ja
Veld 3.3: Ja Ja
Veld 3.4: Ja Ja
Veld 4: Ja Ja
Veld 4A: Ja Ja
Veld 4B: Ja Ja
Veld 5: Ja Ja
Veld 5A: Ja Ja
Veld 5B: Ja Ja
Veld 6: Nee Nee
Veld 6.1: Nee Nee
Veld 6.2: Nee Nee
 
Algehele afgelasting: cat. A: Nee         cat. B: Nee
 
 
 
Bekijk gehele programma >>
Klik op de tijd voor meer informatie.
 
Datum Wedstrijd Tijd
24 ma. KDO JO15-2 - RODA JO15-2 09:30u
31 ma. RODA JO15-2 - WV-HEDW JO15-4 12:00u
 
 
 
 
Hier adverteren?