De laatste tweets

R.K.S.V. RODA´23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

RODA JO13-2

 

 

 

Trainingen:

Maandag        18.00 – 19.00 uur (op veld 2 aanwezig om 17.45 uur)

Dinsdag          17.00 – 18.15 uur (op veld 2 aanwezig om 16.45 uur)

Donderdag     16.45 – 18.00 uur (op veld 1 aanwezig om 16.30 uur) 

 

Trainers & coach:    

                  

Begeleiding:             

 

 

 

Mededelingen

 

 

Laatste wedstrijd verslag

RODA JO13-2 - KDO JO13-1 :

Bovenkerk, 6 mei 2017                                  

Roda'23 O13-2 – KDO O13-1   3-3

Het belooft een zonnige dag te worden als om 09:00 uur de mannen en 1 vrouw van Roda'23 aan de laatste wedstrijd van het seizoen 2016-2017 beginnen (helaas zonder Sjoerd aangezien hij   aan het genieten was een welverdiende vakantie in Putten). Tegenstander is KDO, waar uit nog met 3-4 werd gewonnen. Maar waar Roda in het begin van het seizoen er bij elke wedstrijd nog vol op klapte, begint het team vandaag vrij slap aan de wedstrijd. Het tempo ligt te laag en te veel duels worden verloren. KDO zet druk naar voren en Roda moet achteruit. Uit 2 dode spelmomenten (het zwakke punt van Roda dit seizoen) komt KDO op 0-1 in de 8ste minuut (corner) en 0-2 in de 14de minuut  (vrije trap). Vanaf dat moment is Roda eindelijk bij de les en wordt KDO langzamerhand naar achteren gedrongen. De verdediging, bestaande Alec, Lotte, Nick G. en Jamal heeft haar zaakjes nu op orde en KDO komt er aanvallend niet meer aan te pas. Uit een vrije trap kopt de kleinste man van het veld, onze aanvoerder Jasper , a la Bertrand Traore tegen Olympique Lyon, in de 23ste minuut knap de 1-2 tegen de touwen. De belangrijke aansluitingstreffer is een feit! 

Na de rust 3 verse krachten (Beau, Lars en Daan voor o.a. de hardwerkende, maar moegestreden middenvelders Nour en Nick H.) en Roda gaat vanaf de aftrap op zoek naar de gelijkmaker. De druk op KDO wordt opgevoerd en de verdediging van KDO heeft zijn handen vol aan onze razendsnelle en balvaardige aanvallers Mischa en Daniel, maar het vizier staat nog niet op scherp en de keeper van KDO staat vooralsnog ook zijn mannetje. Maar omdat Roda naarstig op zoek is naar de gelijkmaker, wordt er achterin ook ruimte weggegeven en is KDO af en toe gevaarlijk uit de counter. Maar de counters van KDO worden door Lotte, Alec, Nick G en Beau onschadelijk gemaakt en dan is er altijd nog keeper Milo die KDO twee keer van scoren weet af te houden. Het lot van Roda lijkt toch bezegeld als KDO een strafschop krijgt in de 36ste minuut en deze benut:  1-3.

Maar Roda geeft niet op en via een prachtige aanval over verschillende schijven wordt in de 46ste minuut de 2-3 tegen de touwen geschopt door Daniel. KDO wordt steeds zenuwachtiger en Roda ruikt bloed. En via een individuele actie schiet Alec, die overal in het veld verdedigend en aanvallend te vinden is, vlak voor tijd in de 59ste minuut de verdiende 3-3 eindstand binnen (pegel links in de kruising).  

Milo, Alec, Beau, Lotte, Nick H. Jamal, Nour, Sjoerd, Nick G., Jasper, Daan, Julian, Lars, Misha en Daniel: we hebben dit seizoen van jullie genoten!  En natuurlijk dank aan de trainers Bart en Yosri en leidster Linda!

Namens alle ouders bedankt en we zien uit naar het seizoen 2017-2018!

FORZA RODA'23!

Marcel (Daan)

 
 
 
 
Hier adverteren?