De laatste tweets

R.K.S.V. RODA´23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

RODA JO15-1 (za)

Voorlopige teamindeling 2017/18

(Voor de aanvang van de competitie kunnen er nog verchuivingen plaatsvinden)


Aslam Adam
Elders Tim
Gilst Tristan
Göbel Pelle
Groenveld Zico
Guardiola Manu
Hoekstra Luca
Homma Ryo
Leeuw Jordi
Moussaoui Samir
O'Niel Jaden
Oerle (K) Sven
Roeppel Jorre
Simon Daan
Smissaert Julian
Veldhuizen Alex

Trainers:

Roy Mesman

 

Leiders:

Paul van Oerle

 

 

Mededelingen

Trainingen:

Dinsdag: 18.00 - 19.15 uur KG veld 2A (kant KG1)

Donderdag: 18.00 - 19.30 uur KG veld 2B (veld 3)

Laatste wedstrijd verslag

RODA JO15-1 (za) - Argon JO15-1 : 4-1

De kick-off van het seizoen!

Eigenlijk zit iedereen nog in de vakantie modus maar een voetbal ligt nu eenmaal nooit stil... Na 2 weken zorgvuldig opgebouwd trainen stond er al een bekerwedstrijd op het programma. Trainer Roy Mesman kan nog niet over de voltallige selectie beschikken aangezien 
enkele spelers geblesseerd zijn of nog niet bij de groep zijn aangesloten.
Gelukkig zijn Zico en Soufian bereid om het team aan te vullen vanuit de JO-14 selectie.

De mannen zien er scherp en gretig uit wanneer ze het veld op komen lopen.
Roda begint overtuigend aan de wedstrijd en heeft alles onder controle, Argon kan eigenlijk alleen maar tegenhouden. Het is dan ook niet verrassend dat de eerste grote kans voor Roda is, Lennard kan alleen op de keeper af gaan maar mikt te veel binnen het bereik van de doelman. Helaas is er al snel een wissel noodzakelijk, Junior kan niet verder. Het lukt Roda om door te gaan met het goede spel, vanaf de linkerkant komt er een voorzet die wordt doorgekopt en plotseling krijgt Daniël de kans maar kan geen snelheid aan zijn kopbal meegeven. 
Het doelpunt hangt in de lucht.... de volgende grote kans dient zich alweer aan, de sterk spelende middenvelders Jamie en Nick Leerkes zorgen ervoor dat de mannen voorin voldoende aanvoer krijgen en dit keer is het Igor die oog in oog komt te staan met de keeper. Helaas lukt het hem niet om Roda op voorsprong te zetten. 
En dan.... 2 minuten vóór de rust gaat het fout. Uit het niets is er een counter van Argon en komen ze met 3 tegen 1 te staan. De prima keepende Lars kan dit overtal niet tegenhouden en volledig onterecht komt Roda op achterstand.
Trainer Roy zal in de rust vooral het vizier van de aanvallers scherp moeten krijgen. 
Roda begint fel en het lukt Zico om Roda op gelijke hoogte te zetten, 1-1. Het publiek langs de zijlijn laat wederom van zich horen en de Roda mannen worden verder opgezweept. Lennard zet Roda dan ook zeer verdiend op een 2-1 voorsprong. Na deze goede fase neemt Roda wat gas terug maar de solide verdedigende Derk, Saskia en Ozaires zorgen ervoor dat Roda achterin niet in de problemen komt. Soufian verovert de bal en bedient Ibrahim, die na een mooie rush de voorsprong kan vergroten naar 3-1. Roda kan de wedstrijd nu rustig uitspelen en krijgt in de laatste minuut nog een vrije trap van rechts. De goed mee opgekomen Daniël kan de afvallende bal binnen schieten. Vrijwel direct hierna fluit de scheidsrechter af en is de 4-1 winst binnen.
Een goede start van het seizoen en dat onder het toezicht van de nieuwe hoofdsponsor, Kragtwijk Catering!

Woensdag staat alweer de volgende bekerwedstrijd op het programma, uit tegen Overbos.


 

 
 
 
 
Hier adverteren?