De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

RODA JO17-1 (zo)

Voorlopige teamindeling 2018/19

(Voor de aanvang van de competitie kunnen er nog verchuivingen plaatsvinden)


Aslam Adam
Bloemberg Matthew
Di Bella Mauro
Döll Beau-Noël
Doorenmaalen, van Ferry
Duker Job
Fekrmariam Gabriel
Fontijn Max
Goorbergh, van der David
Halm, van Brad
Jonkerman Sil
Kok (K) Dylan
Minkevicius Timas
Ottenhoff Renzo
Wesseling Didier

Trainer / Coach: Jeroen van Ballegoy

mobiel: 06-29338048

email: jvbally@ziggo.nl

 

Ass. Trainer: Roelof Ottenhoff

mobiel: 06-46270538

email: roelof.ottenhoff@zonnet.nl

 

Teammanager: Jack Bloemberg

mobiel: 06-33348619

email: Jack.bloemberg@icloud.com

 

Mededelingen

Trainingen:

Woensdag: 20.00 - 21.00 uur, KG veld 1A (kantine deel). 19.45 uur aanwezig zijn!

Vrijdag    : 19.00 - 20.15 uur, KG veld 1A (kantine deel). 18.45 uur aanwezig zijn!

 

Laatste wedstrijd verslag

Purmersteijn JO17-1 - RODA JO17-1 (zo) :

Zondagmorgen 18 november, droog, zonnetje, maar een fris guur windje. Roda 17/1 zondag verzameld bij Roda om 10.00 om richting Purmerend af te reizen. Zonder de geblesseerden, Gabu, Max en Mauro. Maar met ondersteuning van Daan en Samir kon er worden begonnen. Helaas was Adam ook geblesseerd maar hij was wel aanwezig.  


Vanwege de wind voelde het niet fijn en of dat de reden was, maar het team was niet bij machte op het spel naar hun hand te zetten. Purmerstijn was de bovenliggende partij, zat kort op de man, zat kort op de bal, communiceerde en verschool zich niet. Zette druk en daar kwam het Rodateam niet onderuit. De verdediging van Roda stond continue onder druk en met de snelle aanvallers van de tegenstanders was het alleen tegenhouden en ruimen. Dylan ondersteunde zijn team met wederom fraaie reddingen. Maar het was vechten tegen beter in, uiteindelijk bezweek het team en kon Purmerstijn de score openen. De toon was gezet door hun en ze liepen uit naar een 4-0 of 5-0 tot aan de rust. Na de rust had het team de ruggen gerecht en begonnen voortvarend. Even werd aangetoond dat ze konden voetballen en via een goede combinatie werd er gescoord door Daan uit een voorzet van Sil. Maar verder kwamen de mannen niet, jammer genoeg liep Purmerstijn verder uit en werd een eindscore gemaakt volgens het wedstrijdformulier van 7-1 verlies. 

Een bittere pil en ik begrijp niet dat het team zulke wedstrijden afwisselt met wedstrijden waar ze gewoon goed voetballen. Met wil, passie en grote inzet. Als niet alle spelers er voor willen gaan in de duels, inhouden, zich verstoppen en niet kijkend zomaar een bal wegschieten, ja dan valt het hele teamverband weg en word het voor een tegenstander makkelijk spelen. Als een ieder nu doet en uitvoert zoals het in de trainingen gaat dan maken jullie spelers het voor jezelf makkelijker. 
Ik hoop ook dat jullie hebben meegekregen hoe de spelers van Purmerstijn elkaar continue coachte en zodoende eigenlijk direct wisten hoe ze moesten aannemen, draaien en weer inpassen. Hoewel ik supporter ben van het rodateam, kon ik hiervan genieten zoals de tegenstander dat deed.

Volgende week de thuiswedstrijd tegen de koninklijke uit Haarlem. Ook hier een tegenstander waar de mouwen dienen te worden opgestroopt. Goed trainen de komende week en de schouders eronder met zijn allen.

Daan en Samir, bedankt voor jullie hulp aan het team. De geblesseerden allen een voortvarend herstel zodat jullie weer kunnen aansluiten.

Jack

 
 
 
 
Hier adverteren?