De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

RODA JO17-1 (zo)

Voorlopige teamindeling 2018/19

(Voor de aanvang van de competitie kunnen er nog verchuivingen plaatsvinden)


Aslam Adam
Bloemberg Matthew
Di Bella Mauro
Döll Beau-Noël
Doorenmaalen, van Ferry
Duker Job
Fekrmariam Gabriel
Fontijn Max
Goorbergh, van der David
Halm, van Brad
Jonkerman Sil
Kok (K) Dylan
Minkevicius Timas
Ottenhoff Renzo
Wesseling Didier

Trainer / Coach: Jeroen van Ballegoy

mobiel: 06-29338048

email: jvbally@ziggo.nl

 

Ass. Trainer: Roelof Ottenhoff

mobiel: 06-46270538

email: roelof.ottenhoff@zonnet.nl

 

Teammanager: Jack Bloemberg

mobiel: 06-33348619

email: Jack.bloemberg@icloud.com

 

Mededelingen

Trainingen:

Woensdag: 20.00 - 21.00 uur, KG veld 1A (kantine deel). 19.45 uur aanwezig zijn!

Vrijdag    : 19.00 - 20.15 uur, KG veld 1A (kantine deel). 18.45 uur aanwezig zijn!

 

Laatste wedstrijd verslag

RODA JO17-1 (zo) - Zwanenburg JO17-1 :

Zondag 17/1 sluit af in mineur

Vandaag 9 december de laatste wedstrijd in de najaarscompetitie voor de JO17/1 zondag. Winnen ze dan eindigen ze als 5e van de 12 teams in deze competitie, verliezen ze dan word een 8e plaats behaald. Hieruit blijft dat het midden segment dicht op elkaar zit in deze 1e klasse. 
De wedstrijd was tegen Zwanenburg, ook een team die middenin meedraait. Ook hier weer een team dat in hun club een selectieteam is en waar de Roda boys een breedteteam is.

De start was niet ideaal, Beau Döll die helaas geblesseerd was, Dylan als keeper die in de warming-up moest afhaken en vervangen werd door veldspeler en stand-in keeper Brad, Gabu die weer zijn eerste minuten ging maken en een speler die niet kwam opdagen…..??????. 
Gelukkig viel Daan Simon in van de zaterdag 17/2 en sloot Beau Bergschneider van de zondag 17/2 ook nog aan.
De  eerste helft werd er door Roda prima gespeeld, waarin Mauro op het middenveld een rustpunt was, waarin ingespeeld kon worden vanuit de verdediging. Een stevig Zwanenburg die fysiek en qua snelheid er goed uitzag. Maar het rodateam speelde met prima combinaties en geconcentreerd verdedigingswerk zich in de wedstrijd en kwam ook via een goed lopende aanval op een 1-0 voorsprong. Zwanenburg deed fysiek een tandje bij en kwam via enkele aanvallen op een 1-3 voorsprong. Roda bleef door voetballen en kwam op 2-3 en bijna op 3-3 wat helaas net niet lukte. Het team deed niet onder en kon gezien het spelbeeld best een overwinning behalen. 

Na de rust ging het toch niet goed, het 2-4, 2-5 en 2-6. Er zat geen goed spel meer in. Het hoe en waarom,…..het blijft een vraag. Dat het uiteindelijk via gastspeler Beau nog 3-6 word was nog mooi meegenomen. 
Het team zal hierdoor als 8e eindigen. In mijn beeld een prima prestatie, buiten onze 4 2e jaars spelers hebben deze 1e jaars jongens wedstrijden gespeeld tegen nagenoeg alleen teams die louter uit 2e jaars spelers bestaan en ook nog in hun club het 1e selectieteam zijn terwijl onze jongens het 3e team zijn achter de zaterdagselectie. Er zijn diverse die zeggen dat dat niks uitmaakt, maar in deze leeftijd is 1 jaar verschil in fysiek en snelheid groot. Mede ook door blessures en onverklaarbare absenties stond er regelmatig een team die het uiterste haalde met hun mogelijkheden. Met behulp van diverse vrijwillige invallers uit de 17/2 zondag, een enkele uit de 17/3 en diverse spelers uit de 17/2 zaterdag sluiten we deze ronde af en gaan afwachten welke tegenstanders we  in de voorjaarscompetitie gaan tegenkomen. Komende week nog trainen en dan genieten van de winterstop. Iedereen verder nu herstellen van blessures en dan op 9 januari weer starten.

Ik wil al onze hulptroepen aan spelers bedanken voor jullie ondersteuning. Ook de assistent scheidsrechters die zondags aan de lijn staan om te vlaggen wil ik bedanken voor hun bijdrage. Hoop van harte dat er meerdere ouders gaan opstaan om deze jongens te helpen om de andere ouders te ontlasten.
Na afloop nog even met diverse ouders die zijn komen kijken in de kantine geëvalueerd en het jaar met een frisje, wijntje en biertje afgesloten. 

Jack 

i

 
 
 
Datum: Afgelastingen zondag 17 maart
 
Veld: Afgelast: Schaduw:
Veld 1: Nee Nee
Veld 2: Nee Nee
Veld 3: Ja Ja
Veld 3A: Ja Ja
Veld 3B: Ja Ja
Veld 3.1: Ja Ja
Veld 3.2: Ja Ja
Veld 3.3: Ja Ja
Veld 3.4: Ja Ja
Veld 4: Ja Ja
Veld 4A: Ja Ja
Veld 4B: Ja Ja
Veld 5: Ja Ja
Veld 5A: Ja Ja
Veld 5B: Ja Ja
Veld 6: Nee Nee
Veld 6.1: Nee Nee
Veld 6.2: Nee Nee
 
Algehele afgelasting: cat. A: Nee         cat. B: Nee
 
 
 
Bekijk gehele programma >>
Klik op de tijd voor meer informatie.
 
Datum Wedstrijd Tijd
24 ma. Swift JO17-2 - RODA JO17-1 (zo) 16:00u
 
 
 
 
Hier adverteren?