De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

Mededelingen

Mededelingen seizoen 2018/19

Hieronder kunnen jullie een overzicht zien van alle mededelingen van het seizoen 2018/19. Zo kun je bekijken welke toernooien je kan fluiten en belangrijke informatie vinden van dit seizoen. Onderaan deze pagina staan de regels waaraan de scheidsrechter zich moet houden bij RODA '23.

mDWF
Hieronder uitleg over het gebruik van het mobiele Digitaalwedstrijdformulier. 

Spelwijzigingen Pupillenvoetbal 2018/19
Zoals jullie wellicht gemerkt hebben, gaat er volgend jaar veel veranderen in het pupillenvoetbal met name voor de F-teams (JO8 en JO9) en de E-teams (JO10 en JO11). De wedstrijden van deze teams gaan volgend voetbalseizoen spelen op een kwart veld met minder spelers, waarbij er geen scheidsrechters meer nodig zijn die de wedstrijden begeleiden. Dit betekent dat jullie alleen nog maar aangesteld worden op wedstrijden op een heel veld (JO13 of hoger). Het volledige artikel met de desbetreffende informatie kan je vinden op de KNVB-site. Of klik hier voor een infographic. 

Lijn

Toernooien

Hieronder staan alle toernooien voor het seizoen 2018/2019 waar wij aan mee mogen doen. Let op, er kunnen nog toernooien worden toegevoegd.

Toernooien seizoen 2018-2019
Datum Toernooi Plaats
     
     
     
     
     

Gewijzigd: 06-11-2018 (15:45)
Lijn

Regels 

Net als op het veld horen binnen het scheidsrechtersclubje ook regels die we allemaal dienen na te komen. Kijk hieronder even gerust naar de regels om voldoende geïnformeerd te worden:

  • Wees altijd minimaal 30 minuten voor de aanvang van jouw wedstrijd. We willen natuurlijk dat de wedstrijden op tijd beginnen en op tijd eindigen, zodat het programma niet kan uitlopen. Mocht je iets later komen, meld dit dan bij de club door naar de ontvangst te bellen: (020 - 6451835).
  • Kijk altijd op vrijdagavond nog even op de site welke wedstrijden je moet fluiten. Er kunnen nog enkele wijzigingen plaatsvinden door ziekte, blessures van scheidsechters e.d.
  • Afmelden altijd voor 7 uur 's avonds op de donderdag. We kunnen anders nog een nieuwe scheidsechter op de wedstrijd zetten, zodat een ouder de wedstrijd niet hoeft te fluiten. Mocht je toch na donderdag toch ziek worden, meld dit bij Ramon Meinema en bel zaterdagochtend naar RODA '23.
  • Niet onderling met elkaar ruilen bij een wedstrijd. We willen dat je jouw eigen wedstrijd fluit zoals aangegeven op het programma.
  • Word je gevraagd bij een team een wedstrijd te fluiten? Vraag dit dan eerst aan een van de scheidsrechterscoördinatoren!
  • Na het fluiten van één wedstrijd krijgen jullie van RODA '23 iets te drinken. Vraag dit altijd bij de ontvangst zodat zij jouw naam kunnen noteren. Na twéé wedstrijden krijg je iets te eten. Hiervoor geldt dat je net als bij een drankje dit hoort te vragen bij de ontvangst en dit niet zelf hoort te pakken.
Mededelingen | Zie ook:
Zoeken binnen de website
Vul hieronder uw zoekopdracht in.
Inschrijven voor de nieuwsbrief

Klik hier om u in te schrijven voor de nieuwsbrief.

 
 
 
 
Hier adverteren?