De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

Nieuws

Nieuwsoverzicht

Hieronder kan u alle nieuwtjes vinden van onze scheidsrechters. Zo staan er nieuwsberichten over gefloten toernooien en wedstrijden, maar ook van evenementen waar scheidsrechters aan deel hebben genomen. Kijk gerust een langs onze nieuwsberichten.

Lijn

(16-05-2017)
Eind seizoen

Het seizoen zit er voor de scheidsrechters al weer bijna op met op 20 en 21 mei de laatste competitie wedstrijden die nog gespeeld worden. De dagen daarna zullen er nog oefenwedstrijden gespeeld worden op halve en hele velden. Van 24 tot en met 26 mei sluiten de RODA-scheidsrechters hun wedstrijden af met de Strijthagencup dat elk jaar gehouden wordt in Landgraaf. Hieraan doen de JO13-selectieteams mee die strijden om de eerste plek.

Lijn

(07-04-2017)
Holland Cup bijna in zicht!

In het weekend van 14 tot en met 16 april (paasweekend) zullen de scheidsrechters van Roda'23, waaronder Thomas Bueters, Jan Geert Grutter, Ryan van den Bogaard, Daan Baert, Ramon Meinema en Marc Groenland, voor de tweede keer een internationaal toernooi fluiten, wat gehouden wordt in Almere. Bij de Holland Cup, hoe het toernooi wordt genoemd, strijden clubs uit heel Europa uit allerlei leeftijdsklassen tegen elkaar op de sportvelden van Sporting Almere, AS'80, FC Almere en ASC Waterwijk. Onze scheidsrechters zullen hun wedstrijden fluiten op het sportcomplex van Sporting Almere. We wensen ze heel veel succes!

Lijn

(14-12-2016)
Drie scheidsrechters van RODA '23 geslaagd

De scheidsrechters Ramon Meinema, Daan Baert en Marc Groenland hebben in de afgelopen maanden 4 bijeenkomsten bijgewoond bij Kon. HFC in Haarlem waar zij uitleg kregen over verschillende spelsituaties en over de spelregels. Niet alleen kregen ze theorie, maar floten ze ook wedstrijden waarbij ze beoordeeld werden door Frans de Lange. De jongens hebben het uitstekend gedaan en hebben ontzettend veel geleerd.

Lijn

(13-12-2016)
Jeugd)scheidsrechter worden bij RODA '23?

RODA '23 komt helaas te kort aan (jeugd)scheidsrechters voor de zaterdag waardoor veel wedstrijden door ouders gefloten worden. Wij zijn daarom op zoek naar (jeugd)scheidsrechters die het leuk vinden om op de zaterdagochtend pupillenwedstrijden te fluiten. Je moet minimaal 12 jaar oud of tweedejaars-D zijn. Natuurlijk moet je ook wel de spelregels kennen, om een wedstrijd in goede banen te leiden.

Informatie
Onze scheidsrechters fluiten elk weekend 2 wedstrijden die meestal vanaf 9:00 uur starten. Zij fluiten voornamelijk pupillenwedstrijden: JO8, JO9, JO10, en de JO11. Een wedstrijd van de JO8/9 duurt ca. 2 keer 20 minuten inclusief een rustpauze en na de wedstrijd worden er penalty’s genomen. De wedstrijden van de JO10/11 duren 2 keer 25 minuten en zijn inclusief een rustpauze en ook worden na de wedstrijd penalty’s genomen. Naarmate je meer ervaring hebt opgedaan, kan je ook beginnen met het fluiten van wedstrijden op een heel veld. Dit geldt natuurlijk ook voor vlaggen, want dat is ook een tak in de arbitrage. Veel scheidsrechters bij ons zijn door hun talent verder gekomen en hebben bij andere verenigingen toernooien en zelfs internationale toernooien gefloten. Momenteel fluit een oud-scheidsrechter van RODA '23 bij de KNVB.
Het scheidsrechteren is geheel vrijwilligerswerk en je wordt er helaas niet voor betaald. Natuurlijk krijg je er wel wat voor terug. Ook krijg je je eigen scheidsrechterstenue en word je voorzien van de nodige spullen die je nodig hebt tijdens je wedstrijd.

Vind jij het leuk om ervoor de zorgen dat kinderen en volwassenen op een sportieve en plezierige manier met elkaar de strijd aangaan? Neem dan contact met ons op. Je kan ons natuurlijk ook altijd nog vragen stellen.

 Lijn

 

Nieuws | Zie ook:
Zoeken binnen de website
Vul hieronder uw zoekopdracht in.
Inschrijven voor de nieuwsbrief

Klik hier om u in te schrijven voor de nieuwsbrief.

 
 
 
 
Hier adverteren?